Cautare

11708 de rezultate pentru "nr" (4.60 secunde)
Deputatul UDMR Kerekes Karoly a declarat in cadrul unei conferinte de presa organizate joi, la Targu Mures, ca Ordonanta de Urgenta nr.
Absenteismul si votul alaturi de PSD, dat de un parlamentar conservator, au facut ca unele initiative legislative ale Guvernului sa fie respinse in ultima sesiune extraordianara a Legislativului.
El a amintit autoritatilor competente si opiniei publice, in sursa citata, ca PNL a depus la Camera Deputatilor un proiect de modificare a Legii nr.
“O manifestare social-culturala reusita. Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Seful Executivului, Calin Popescu-Tariceanu, nu suspecteaza nici un membru al Cabinetului de a se fi lasat influentat de grupurile de interese economice si asteapta raportarile Serviciilor secrete.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta. Conform celor declarate de acesta, pana in prezent, au fost verificate 603 balastiere dintr-un total de 1.139 identificate, 23 dintre acestea fiind neautorizate.
Presedintele Partidul Popular (PP), Corneliu Ciontu, si-a exprimat ieri indignarea fata de „actiunile de gherila politica“ ale unor reprezentanti ai PRM, prin care acestia urmaresc sa intarzie, prin contestatii repetate, decizia judecatoreasca de infiintare a noii sale formatiuni politice.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a afirmat ieri ca declaratiile cancelarului german Gerhard Schröder, referitoare la posibilitatea amanarii cu un an a integrarii Romaniei in UE, nu trebuie scoase din contextul campaniei electorale ce se desfasoara in prezent in Germania.
2 din Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii stipuleaza ca „Documentele, datele si informatiile Serviciului Roman de Informatii pot deveni publice numai dupa trecerea unei perioade de 40 de ani de la arhivare“.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser, este ingrijorat de viitoarea forma a Legii nr. 215/2001 privind adminstratia publica locala propusa de liderii politici ai Coalitiei.
Presedintele CJ Suceava, pesedistul Gavril Marza, a precizat ca Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania se va desfasura in perioada 18-22 august, la Constanta, unde vor fi discutate propunerile de modificare a Legii nr.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, a fost audiat, marti, de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul referitor la stenogramele atribuite Delegatiei Permanente a PSD.
„La data de 30 noiembrie 2004, Alianta D.A., prin avocatul Aurelian Pavelescu, a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, formulata impotriva judecatorului Ghergut Emil (foto) - presedinte al Biroului Electoral Central - si a celorlalti membri ai BEC, pentru cercetarea acestora sub aspectul comiterii infractiunilor prevazute de articolul 108 din Legea nr.
„Exista un protocol al Coalitiei, semnat de presedintii partidelor membre ale Coalitiei, care protocol a stabilit ca Legea nr. 215, modificarea ei, reprezinta un obiectiv al Coalitiei care va fi realizat.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr. ... Prefectul a spus ca, pana atunci, va fi aprobata modificarea Legii nr.
El a aratat ca, in cadrul Consiliului National de Conducere al Aliantei, s-a constatat ca presedintii Consiliilor Judetene prezenti la reuniunea de la Mamaia si reprezentand PNL si PD s-au aliniat unei pozitii contrare celei adoptate de catre aceasta formatiune politica, neluand in considerare deciziile precedente ale acesteia in ceea ce priveste modificarea Legii nr.
google-analytics.com