Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.33 secunde)
De asemenea, operatorul grec va investi in urmatorii trei ani 450 de milioane de euro pentru dezvoltarea si extinderea retelei de telefonie mobila Cosmorom.
La rindul sau, directorul Santirului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a dezvaluit ca pina in 2009 se vor investi in societate 15 milioane de euro.
"Pentru inceput, vom investi circa doua miliarde de euro in urmatorii trei patru ani pentru reabilitarea reala a sistemului termic, vorbim de cele peste 1,8 milioane de apartamente aflate in evidenta ".
Nordul Capitalei, solicitat pentru constructiile rezidentiale Rotary Constructii va realiza un ansamblu rezidential, amplasat in zona de nord a Capitalei, in care va investi aproximativ 9 milioane de euro.
Totodata, oficialul companiei a mai spus ca Petrom va investi pana in 2010 circa trei miliarde de euro pentru stabilizarea productiei de titei, dar si pentru cresterea gradului de utilizare a rafinariilor.
Un studiu comparat al GfK pe 2004 si 2005 arata ca in acest an dorinta de a investi in achizitii imobiliare a crescut, in timp ce preferinta pentru plasarea banilor in depozite bancare sau carnete CEC a scazut.
In Serbia, incepind cu 1 ianuarie 2006, va functiona sistemul de pensii in trei piloni, sistem prin intermediul caruia, angajatul cit si angajatorul vor putea investi in fondurile de pensii facultative.
Investitorii straini sunt tot mai atrasi de ideea de a investi in agricultura romaneasca, a spus ieri Catalin Pauna, economist-sef la misiunea Bancii Mondiale (BM) in Romania.
Cu ajutorul unor parteneri straini, actionarii vor investi intr-o prima etapa peste 15 milioane de euro in reabilitarea fermelor si realizarea unei statii de epurare.
Ceva mai optimiste sunt companiile din productie - 76,7% dintre ele cred ca anul viitor vor investi mai mult, fata de 64,5%, anul acesta.
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
La randul sau, directorul general al BCR Asset Management, Doru Puiu Tiberiu, a precizat ca, desi romanii sunt interesati in primul rand de randamentul plasamentelor, au aparut in ultima perioada si investitori care coreleaza riscul cu castigul atunci cand iau decizia de a investi.
De asemenea, BCR a luat in considerare si posibilitatea de a investi in instrumente ale pietei de capital internationale, existind doua posibilitati.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), cel mai mare producator de carbune din bazinul minier al Olteniei, va investi 1.250 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea utilajelor.
Cum puteti investi "castigul" Banii castigati in plus o data cu "indexarea" de la 1 ianuarie sunt atat de putini incat o gospodina plecata la piata ii va termina in cateva minute.
Mai mult, compania americana este deschisa la ideea de a investi in capacitatea de productie aditionala. La ora actuala, Daewoo produce intre 60-70 de mii de motoare anual.
Compania americana Smithfield, care este cel mai mare crescator de porci si procesator de carne de porc din lume, va investi in Romania 850 de milioane USD in urmatorii cinci ani, intentionand sa dezvolte o retea de ferme de crestere a porcilor in trei judete din vestul tarii, au afirmat reprezentantii firmei.
Astfel, prima conditie pentru a investi in acest nou produs al bancii, depozite structurate, este acela de a avea fler de investitor, este de parere GhiseulBancar.
Laslo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, a declarat ieri ca tot acest program de reabilitare termica a cladirilor vine in sprijinul locatarilor care, desi vor investi poate chiar mai mult de 1.500, ei isi vor amortiza investitia in maximum opt ani.
In sensul ca foarte multe unitati vor fi inchise pentru ca, din lipsa banilor, nu vor putea investi in modernizari.
google-analytics.com