Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.54 secunde)
Se asteapta ca producatorul american de automobile sa faca un anunt privind privatizarea Automobile Craiova peste doua saptamâni, se arata într-un articol publicat în The Sunday Times.Potrivit unor surse oficiale, AVAS negociaza cu Ford o formula juridica legata de terenurile uzinei, a caror valoare ar trebui sa majoreze pretul pentru actiunile companiei, aceasta fiind singura problema ramasa de rezolvat înaintea semnarii contractului de vânzare-cumparare.Autoritatea si compania americana au ajuns la un numitor comun privind problema datoriilor Automobile Craiova, cu introducerea unei clauze prin care investitorul din SUA este asigurat ca nu se va confrunta, dupa preluarea uzinei, cu solicitari din partea creditorilor pentru vechile restante, si încearca sa clarifice situatia activelor imobiliare ale companiei. Americanii vor face investitii de 675 de milioane de euro Cu toate ca valoarea investitiilor pe care le va face Ford la uzina din Craiova nu a fost facuta publica, The Sunday Times noteaza ca gigantul american va investi 675 de milioane de euro (457 de milioane de lire sterline).John Fleming a afirmat ca, dupa finalizarea contractului de privatizare, Ford va avea nevoie de o perioada cuprinsa între 12 si 15 luni pentru a adapta fabrica sa produca modele de masini apartinând companiei americane.
Angajatorului îi trebuie un motiv suficient de puternic pentru a investi în dumneavoastra chiar daca acea investitie se rezuma doar la plata salariului.Pasi pentru a va cuantifica valoarea„Pentru a afla valoarea dumneavoastra reala ca angajat, în bani, aveti nevoie sa gânditi practic“, va anunta specialistii.
Investitorii sunt patru oameni de afaceri maghiari, care au promis ca vor investi la Craiova 25 de milioane de euro.
Investitorii sunt patru oameni de afaceri maghiari, care au promis ca vor investi la Craiova 25 de milioane de euro.
Acest lucru se va realiza prin folosirea unor capacitati de 1.000 MW pentru care va investi cel putin doua miliarde de euro, a declarat directorul de afaceri corporatiste din cadrul companiei, Adrian Borotea.
50 de milioane de euro pentru modernizarea hotelurilor SIF Transilvania, care detine mai multe hoteluri si in Baile Felix, va investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizare.
Decizia de a investi in Romania a fost luata in urma unui studiu efectuat pe durata a doi ani asupra conditiilor de piata din aceasta tara", a declarat directorul general al companiei, Syed Mohammad Ali.
Vânzarile producatorului craiovean au scazut din momentul în care Ford si-a anuntat intentia clara de la investi în uzina de la Craiova.
Prin aceasta tranzactie, Petrom a preluat si circa 9.800 de salariati ai Petromservice, iar integrarea serviciilor petroliere va duce la reducerea semnificativa a costului de productie.In urma operatiunii, Petrom a creat un nou departament, de servicii pentru explorare si productie, iar in urmatorii ani compania va investi circa 90 de milioane de euro in tehnologii si echipamente, infrastructura si aplicatii IT.Petromservice a fost infiintata in 2002, prin externalizarea unor servicii ale Petrom.
Aceasta ne-a mai declarat ca daca oferta a fost saraca, acelasi lucru s-a intamplat si cu cererea, cele mai multe persoane asteptand scaderea cotatiei monedei europene pentru a investi leul in valuta.
Compania Nationala Nuclearelectrica SA a anuntat pentru acest an investitii de 490.000.000 lei la Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, bani care vor fi alocati continuarii proiectelor aflate in desfasurare dar si unor investitii noi.
Dupa o usoara scadere în debutul sedintei, tranzactionarea actiunilor BRD a fost suspendata „în vederea mentinerii unei piete ordonate si a asigurarii accesului egal la informatia necesara deciziei de a investi“.
Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care vor investi in crearea de noi amplasamente de productie, extinderea unui spatiu existent sau in diversificarea portofoliului pot beneficia de un ajutor de stat regional, dupa ce Consiliul Concurentei a avizat schema acestuia.
Aceasta este pozitia oficiala a Dacia", au spus reprezentantii companiei.Mai multe site-uri auto au postat joi fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.Grupul francez Renault, proprietarul Automobile Dacia, va investi 300 de milioane de euro, pana in anul 2009, la uzina de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan.
Cei mai multi dintre cei care au contractat credite au facut-o pentru a investi in gospodarie, respectiv pentru diverse obiecte de uz personal (electronice, electrocasnice, mobilier etc.).
Producatorul de bauturi racoritoare Quadrant Amroq Beverages(QAB), parte a Pepsi Americas, va investi peste 100 milioane dolari in fabrica pe care o construieste in zona Militari din Capitala, termenul de finalizare fiind 2010-2011.
În 2007, societatea a avut un profit net de 106,45 milioane de lei, dintre care 45,25 milioane de lei îi va oferi ca dividende actionarilor, iar 61,19 milioane de lei vor fi folosite ca surse proprii de finantare a investitiilor din acest an.
Seful Executivului va propune autoritatilor din Campulung ca pe fosta platforma a uzinei Aro sa fie infiintat un parc industrial, pe care sa isi desfasoare activitatea furnizorii care vor lucra in parteneriat cu Dacia, Tariceanu spunand ca pe amplasament, in acest moment, exista interese imobiliare.a€œDin pacate, la Campulung, dupa inchiderea uzinei Aro, in loc ca amplasamentul sa fie transformat intr-un parc industrial, cei care au preluat aceasta intreprindere, prin licitatie, se gandesc mai degraba la proiecte de tip imobiliara€, a declarat Tariceanu cu ocazia lansarii uzinei de la Mioveni, care va produce cutii de viteza pentru autoturismele Renault si Nissan.Seful Executivului a precizat ca va discuta cu primarul din Campulung si cu reprezentantii Consiliului Judetean, astfel incat sa fie demarat, a€œimediata€, un proiect de infiintare a parcului industrial.Tariceanu a mai spus ca Renault va investi in Romania, in urmatorii 3 ani, aproximativ 600 milioane euro, care se vor adauga investitiilor de aproximativ 1 miliard de euro realizate de producatorul francez in tara noastra.Uzina inaugurata marti de premierul Tariceanu va produce cutii de viteza pentru 8 vehicule din gama Renault si pentru 7 vehicule din gama Nissan.
Când îi vom primi, îi vom investi însa tot în agricultura", a declarat Bogdan Iubis, unul dintre agricultorii care lucreaza aproximativ 850 de hectare.
Când îi vom primi, îi vom investi însa tot în agricultura", a declarat Bogdan Iubis, unul dintre agricultorii care lucreaza aproximativ 850 de hectare.
google-analytics.com