Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.70 secunde)
O data cu trecerea la leul greu, comerciantii vor trebui sa-si schimbe casele de marcat, iar cei ale caror afaceri au ceva anvergura vor investi in noi aparate pentru numarat banii.
Romania a€“ prima optiune a investitorilor straini Din perspectiva intentiei de a investi, Romania se situeaza din nou la cel mai inalt nivel din Europa, alaturi de Letonia, dupa ce a dominat si in ultimii doi ani.
Conform documentului, compania franceza va plati 128 de milioane de euro pentru achizitia unui pachet de 30% din actiuni si va investi 183 de milioane de euro la majorarea de capital in urma careia va detine o participatie de 51%.
Investitorii straini apreciaza ca aderarea probabila a Romaniei la Uniunea Europeana in 2007 si angajamentele de continuare a reformelor sporesc atractivitatea activelor sale cu rentabilitate ridicata, transmite Reuters.
Este cazul celor care nu vor face prospectii serioase inainte de a investi niste bani intr-un teren“, avertizeaza Silvestri.
Si consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Adrian Vasilescu, apreciaza ca cele mai profitabile vor fi plasamentele realizate in moneda nationala. Totodata, el afirma ca s-ar putea ca romanii sa nu poata investi in acest an in titluri de stat.
Presa elena a relatat, in acea perioada, ca OTE ar putea investi intre 400 si 600 de milioane de euro in urmatorii cinci ani pentru a relansa activitatea operatorului roman de telefonie mobila.
Astfel, Vuza sustine ca va investi 33 de milioane de euro intr-o instalatie de cogenerare a energiei in energie electrica si abur industrial.
Cele mai multe dintre intentiile de a investi in zona sunt legate de faptul ca situatia macroeconomica a tarilor din aceasta regiune se afla pe un trend ascendent, iar implementarea unor reforme si masuri de restructurare ar putea impulsiona cresterea economica.
Rompetrol Albania va investi aproximativ trei milioane de euro in construirea a doua statii noi in capitala statului, Tirana, si in orasul Durres, precum si pentru a aduce statiile inchiriate la standardul celor din Romania.
Dar nu vom investi“, a afirmat Crivtonencu. El a adaugat ca va continua orice initiativa lansata de fosta conducere a ANT si care este ceruta de piata, dar ca va stopa scurgerile de fonduri, care nu pot sa aduca rezultate pozitive.
Romania va investi in conducta petroliera Constanta-Trieste circa 1,9 miliarde de euro, a declarat ieri Eugen Tapu Nazare, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Pana in 2007, producatorii vor investi peste 70 de milioane de euro GARANT estimeaza ca fabricile de alcool din Romania vor trebui sa faca investitii de peste 70 de milioane de euro, pentru retehnologizare, si doar jumatate dintre producatorii actuali se vor putea mentine pe piata.
Pentru a stopa scaderea productiei, Petrom va investi in acest an 200 de milioane de euro pentru modernizarea tehnologiilor utilizate in activitatea de explorare a perimetrelor petroliere, precum si in managementul sondelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Compania Romgaz, principalul producator de gaze naturale din Romania, va investi in urmatorii doi ani circa 95 de milioane de euro pentru realizarea unui depozit de gaze care va deservi consumatorii casnici si industriali din zona de sud-vest a Olteniei.
O modalitate de a determina evolutia valorica a zootehniei, de exemplu, ar fi incurajarea strainilor de a investi in productia de provenienta animaliera. ... "Numai eu ii tot plimb de vreo patru ani.
Esalonarea datoriilor s-a facut pe o perioada de 2 ani, dar dupa trei luni de la privatizare Combinatul a platit toti banii deoarece ii trebuia certificat de atestare fiscala pentru a cumpara si alte unitati.
De altfel, el a aratat ca in acest an au fost alocate resurse financiare pentru autostrada Brasov-Bors, dar ca anul viitor, in functie de finalizarea studiilor de fezabilitate si a contractelor de finantare, Guvernul va finanta lucrarile la Coridorul IV, iar pe masura resurselor bugetare se va investi si in autostrada Brasov-Bors.
Fostul presedinte al BRD-GSG, Bogdan Baltazar, ne-a declarat ca ar investi 10.000 de euro intr-un depozit in moneda unica europeana cu maturitatea la trei luni.
De mai multe luni de zile autoritatile galatene cu atributii in domeniu sa lupta sa ii convinga pe producatorii de lapte sa declare cantitatile de lapte pe care le produc, precum si pe cele care ajung la procesatori sau direct pe piata.
google-analytics.com