Cautare

4073 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (3.09 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Fara a fi limitativ, amintesc cateva masuri importante pe care actualul Guvern al Romaniei si Primul ministru Victor Ponta le-au luat, la recomandarea specialistilor in domeniu (din mediile academic, minier, energetic, sindical, politic, societatii civile, media etc.), din judetul Hunedoara, in incercarea de a contribui cat mai substantial la gasirea unui punct de plecare pentru asezarea exploatarii de huila din Valea Jiului pe un fagas economic adaptat noilor exigente, conditii si politici europene:
Situatia Complexului Energetic Hunedoara in contextul integrarii in Uniunea Energetica Europeana si importanta in strategia energetica nationala. ... Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fata Complexului Energetic Hunedoara. ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara. ... Complexul Energetic Hunedoara parcurge o perioada dificila din punct de vedere financiar.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Premierul Victor Ponta salveaza din nou Complexul Energetic Hunedoara. ... Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Nemultumirile sindicalistilor de la Mittal Steel Hunedoara, care se afla de luni in greva japoneza, au fost discutate ieri dupa-amiaza la Galati cu reprezentantii administratiei Combinatului.
Judetul Hunedoara risca sa ramana in frig pe timp de iarna. ... Situatia Complexului Energetic Hunedoara si implicatiile acesteia asupra comunitatii locale. In urma dezbaterilor s-au desprins cateva concluzii ingrijoratoare pentru cetatenii judetului Hunedoara:
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 20 iun 2009 - Vladimir Voronin cere Bucurestiului sa nu mai acorde pasapoarte romanesti moldovenilor.
Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Exemple elocvente sunt combinatele siderurgice din Galati si Hunedoara.
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ieri ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre privatizarea celor doua complexuri enegetice, Oltenia si Hunedoara, dupa ce acestea vor fi infiintate.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Un accident a avut loc pe DN 68B, in judetul Hunedoara. ... Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. ... Noi continuam cercetarile la fata locului", a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
google-analytics.com