Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.22 secunde)
Constructorul auto german a semnat un acord cu autoritatile rusesti pentru construirea primei uzine din Federatia Rusa, in care va investi 370 de milioane de euro.
Companiile petroliere Petrom, Rompetrol si Lukoil au propus Ministerului Economiei si Comertului (MEC) introducerea unor facilitati fiscale pentru productia de biocarburanti, aratandu-si disponibilitatea de a investi in capacitati de rafinare in acest sens, potrivit MEC.
Flutur a spus ca investi-tia este binevenita si le-a prezentat spanio-lilor facilitatile oferite mediului de afaceri de catre Guvernul roman.
Daca va investi 20 de milioane de euro, cumparatorul va primi o stergere a datoriilor de zece milioane, respectiv 50% din valoarea investitiei.
Poti investi 50 - 100 de milioane de lei sau mai mult, cat iti permiti. Ca sa castigi trebuie ca adaosul comercial sa fie de cel putin 30%", a spus Ionica Nistor, administrator la o firma care s-a lansat de doi ani pe piata craioveana de profil.
Primarul Stefan Parlea a declarat ca, din contra, se va investi in modernizarea centralei. Pentru moment ramane insa prioritara aprovizionarea cu combustibil, un demers dificil, "pentru ca nu-ti da nimeni fara bani", a mai spus Parlea.
Se va investi si in cresterea capacitatii sistemului sanitar de a gestiona situatii de epidemie, inclusiv pentru modernizarea unor sectii din spitale si cresterea productiei de vaccin gripal.
Prelucrarea legumelor si fructelor e sectorul doljean in care societatile cehe ar putea investi masiv in urmatorii ani. Cel putin aceasta e parerea prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, care i-a prezentat ieri ambasadorului Republicii Cehe in Romania, Petr Dokladal, oportunitatile de investitii ale regiunii.
De la inceputul anului viitor, agentii economici nu vor mai fi obligati sa intocmeasca facturi fiscale, ci pur si simplu vor investi intr-un software care, odata instalat pe calculatorul propriu, va genera documentele fiscale ce vor tine locul clasicelor facturi, cu respectarea anumitor elemente obligatorii de identificare, anunta periodicul "Afacerea", al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Mai multe companii internationale si-au manifestat intentia in acest an de a investi la DAEWOO Craiova. Printre acestia se numara gigantii americani FORD si GENERAL MOTORS (GM), alianta franco-japoneza RENAULT-NISSAN, CHERY AUTOMOBILE China si indienii de la TATA MOTORS.
Acest lucru va permite ca fondurile de investitii americane sa poata evalua si piata romaneasca pentru a investi aici, fara a avea aceleasi criterii severe, in conditiile in care, odata cu aderarea, si Regulamentul pietei de capital s-a schimbat, a adaugat Plugaru.
Impresionata de potentialul economic al judetului Constanta, cu ocazia vizitei facuta, guvernatorul regiunii Silistra din Bulgaria, Svetlana Velikona, a promis ca va reveni in Constanta, de data aceasta insa insotita de oameni de afaceri bulgari.
Grupul a mai anuntat ca va construi anul viitor o linie de productie a parbrizelor, pentru care va investi 50-70 de milioane de euro, principalul potential client fiind grupul Renault, si ca va aloca 25 de milioane de euro pentru o unitate de tratare termica a geamurilor utilizate in constructii.
Concernul german Rewe si-a manifestat intentia de a investi in mai multe orase din Valea Jiului. Reprezentantii grupului nemtesc au cumparat teren si in orasele Aninoasa si Vulcan, unde vor sa deschida un supermarket Billa si alt supermarket Penny Market.
Totodata, membrii delegatiei din Puglia au facut cunoscut interesul firmelor italiene de a investi in diferite domenii ale economiei constantene cum ar fi sectorul agro-alimentar, cel de import-export, turism, pescuit.
Sunt garantate de unitatea emitenta si au o scadenta indelungata, intre cinci si 20 de ani, si este modalitatea prin care va puteti investi economiile cu un grad de risc scazut.
PwC prognozeaza ca tendinta de crestere a cotei de piata va continua, iar cercetarile arata ca producatorii de masini vor investi in Europa Centrala si de Est trei miliarde de dolari, in urmatorii cinci ani, ceea ce va duce la majorarea cotei de piata a regiunii la peste 8%.
Lukoil Romania a anuntat ca va investi 75-80 de milioane de dolari pentru a deveni furnizor de energie electrica, prin reconstructia centralei termoelectrice de la Rafinaria Petrotel Ploiesti, care va avea o putere instalata de 30 MW.
In ceea ce priveste relevanta limbii si culturii unei tari in luarea unei decizii de a investi pe o noua piata, Romania a obtinut un scor de 31%, in conditiile in care, in general, doar 10% dintre firme au spus ca si-au ales o noua piata pornind de la cunoasterea limbii si culturii locale.
Acest lucru ne arata lipsa de interes pe care o manifesta membrii FP Bihor pentru a investi si in Canada sau pentru a colabora cu investitori si din aceasta tara.
google-analytics.com