Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (8.65 secunde)
Totodata, companiile irlandeze Mivan si Moritz Group vor investi 50 de milioane de euro pentru construirea centrului comercial Tiago Mall, care va cuprinde si sali de cinema, restaurante si spatii de parcare.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a prezentat ieri Raportul trimestrial asupra inflatiei, care marcheaza oficial trecerea la regimul de tintire directa a inflatiei in Rominia, de la strategia de tintire a agregatelor monetare.
Adica in timp ce coruptia e cit casa in Rominia si se fac afaceri pe din dos in fiecare zi, spionii autohtoni il urmaresc pe Tariceanu la crisma, sa vada cit de tare ii este biftecul.
Are usile culisante, nu are stalpul din mijloc, ceea ce ii confera mai mult spatiu. ... Celalalt angajament pe care il confirmam astazi este acela ca vom investi la Craiova mai mult de 675 de milioane de euro.
Gigantul american Ford va investi in Romania imprumutul in valoare de 400 de milioane de euro pe care divizia din Europa al companiei il va solicita Bancii Europene de Investitii (BEI), dar nu comenteaza intentia statului roman de a conditiona acordarea unei garantii guvernamentale pentru obtinerea acestui credit de reinvestire in tara noastra a profiturilor obtinute de fabrica de la Craiova.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis ieri prelungirea cu un an a termenului in care administratorii fondurilor de pensii private pot investi banii deponentilor in titluri de stat peste limita maxima de 70%, stabilita prin legislatia de specialitate.
"Asia este o regiune care are bani pentru a investi in restul lumii. ... Oficialii chinezi si-au exprimat interesul de a investi in activele europene pentru a-si divesifica detinerile din fondurile suverane care, prin traditie, se concentreaza pe active denominate in dolari.
Orange Romania anunta ca va investi peste 110 mil. euro in acest an Orange Romania, numarul unu pe piata locala de comunicatii mobile, va investi in acest an 110 milioane Euro in mare parte in dezvoltarea retelei, a declarat intr-o conferinta de presa Jean Francois Fallacher, CEO-ul companiei.
Daca deveniti o tara atractiva pentru investitorii americani, ei vor investi aici. Nu vor investi aici pentru ca-i rog eu, nici pentru ca-i roaga Mitt Romney sau Barack Obama".
In caz contrar, acestia ameninta ca parasesc tara pentru a investi pe alte meleaguri. “Pericolul care asteapta Romania este unul foarte mare.
Perceptia populatiei este ca pretul apartamentelor si caselor va continua sa creasca, mai ales inainte de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, fapt care face ca aceste oportunitati de a investi sa fie in continuare in topul preferintelor.
Siteul Ghiseul Bancar ne prezinta pasii pe care trebuie sa-i facem pentru a investi la Bursa. ... Spre exemplu, SIF-urile, societatile din domeniul petrolului, bancile si firmele farmaceutice sunt societatile recomandate de specialisti pentru a investi sume minime in actiunile acestora.
Pentru realizarea covoarelor asfaltice se vor investi 89,88 miliarde de lei vechi, pe lista strazilor care vor avea astfel un nou look aflindu-se Vasile Alecsandri, Ion Fotea, Nae Leonard, Grigore Ventura, Siderurgistilor, 1 Decembrie 1918, Navelor, Eroilor, Plantelor, Saligny, Nufarului, Gorunului.
Pentru ca bancile nu mai au dobanzile asa de atractive, iar speculatiile la bursa nu sunt la indemana oricui, trebuie cautate metode de a investi banii, care sa raspunda dorintelor noastre.
Agricultura va aduce profit fermierilor romani din 2007 numai daca acestia vor investi in sectoare sustinute in Uniunea Europeana, competitive si cu potential de valorificare "Producatorii agricoli trebuie sa se orienteze din 2007 pe structuri de culturi competitive adaptate la sistemul european si cel national de plati si care pot asigura cotele negociate cu UE", a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Opt miliarde de lei va investi Primaria Craiova in amenajarea de noi parculete, in diferite cartiere ale orasului. ... Vazand ca nu ii pot trage la raspundere pe cei vinovati, edilii s-au gandit sa apeleze la alta strategie si sa controleze mai atent toate lucrarile.
In ceea ce priveste investitorii straini, acestia si-au exprimat deja interesul pentru a investi in acest sector. ... Capacitatea cumulata de productie a instalatiilor in care se va investi este de 400 de mii de tone pe an de biodiesel si 50 de mii de tone pe an de bioetanol.
Documentele vor contine informatii de prezentare a activitatii investitorului si o scurta descriere "a motivatiei de a investi la Automobile Craiova", precizeaza AVAS.
Banii de la UE îi oprim pentru pamânt ca se munceste greu si am fost obisnuiti sa nu-l lasam în paragina.
De asteptat este miscarea SIF 5 Oltenia, care înca nu a hotarât ce suma va investi. „Vom decide cât vom investi în cadrul unei sedinte de CA.
google-analytics.com