Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.09 secunde)
Ofensiva Logan in India vine in contextul unei concurente care se anunta acerba, pe o piata in care se bat nume precum Ford, Tata Motors si Suzuki, dar a caror perspective au atras gigantii General Motors, BMW, Audi si Fiat, ce si-au anuntat deja intentia de a investi in India.
SIF Transilvania va investi in acest an circa 25-30 milioane de euro pentru modernizarea hotelurilor din portofoliu, planurile societatii incluzand si construirea unor noi spatii de cazare si tratament.
Costul utilajului este de 5 milioane de euro si a fost suportat de Petrom care va investi in total 80 milioane de euro pentru punerea in functiune la rafinaria Petrobrazi a unei noi linii de fabricatie a motorinei ecologice cu continut scazut de sulf.
Carmen Adamescu, care i-a platit in vara anului trecut 10 milioane de euro omului de afaceri Viorel Paunescu, pentru achizitia hotelului Rex, spune ca va investi in acesta circa sapte milioane de euro. "Trei milioane de euro ii vom aloca deschiderii unui centru de infrumusetare si tratament.
La acea data insa, reprezentantii Sabanci Holding afirmau ca vor investi in acest proiect peste 150 de milioane de dolari, urmand ca fabrica sa aiba o capacitate de productie de un milion de tone per an.
Alte 40 le vom investi din surse proprii si speram ca si celelalte sa fie tot din surse proprii, pentru ca investitiile sunt esalonate pe mai multi ani“, a afirmat Dondera.
Manouchehr Manteqi, director la Iran Khodro, a declarat ca Romania este, alaturi de Polonia, Bulgaria, Croatia si Rusia, una dintre tarile in care producatorul vrea sa comercializeze automobilul Samand, iar in acest scop, compania va investi suplimentar in liniile de productie din Belarus.
MOL a anuntat, la sfarsitul lunii trecute, ca va investi in Romania peste 23 milioane de euro, in 2007 si 2008, pentru optimizarea retelei de distributie, prin achizitionarea sau construirea a cel putin 15 noi benzinarii.
Petrom va investi in rafinaria de la Petrobrazi aproximativ 1 miliard de euro pentru a deveni cea mai moderna si eficienta rafinarie din Romania, pentru a mari productia de la 4,5 milioane tone pe an la 6 milioane tone pe an, in timp ce investitiile in rafinaria Arpechim, de circa 200 milioane de euro, vizeaza imbunatatirea eficientei energetice si optimizarea mixului de produse.
Anul acesta vom investi 18 milioane de lei pentru transformarea centralelor termice în puncte termice pentru a echilibra costul gigacaloriei“, a conchis Nicolae Degeratu.
Conducerea Enel a anuntat ca va investi, pana in 2015, doua miliarde de euro in distributia de electricitate din Romania.
Anul acesta vom investi 18 milioane de lei pentru transformarea centralelor termice în puncte termice pentru a echilibra costul gigacaloriei“, a conchis Nicolae Degeratu.
Anul acesta vom investi 18 milioane de lei pentru transformarea centralelor termice în puncte termice pentru a echilibra costul gigacaloriei“, a conchis Nicolae Degeratu.
Obiectivul acestui transfer consta in marirea nivelului pensiilor, firmele private care administreaza aceasta contributie o pot investi, astfel incat aceasta sa fie mult mai mare decat cea primita in prezent de la stat.
Mai mult, reprezentantii Oil Terminal au anuntat ca vor investi in acest an aproximativ 100 milioane de euro pentru modernizare, in scopul cresterii capacitatii de stocare cu peste 35%.
Totodata, E.ON si-a anuntat intentia de a investi in unitati de producere a electricitatii din surse eoliene si analizeaza posibilitatea de a construi centrale eoliene in zona Sucevei.
Comisia Europeana si Romania vor investi pentru securitatea nucleara in Romania aproape 9 milioane de euro, prin programul Phare 2006.
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Potrivit directorului Liviu Montescu, în ultima perioada, 54 de firme si-au exprimat intentia de a investi aici. Printre brandurile dornice sa-si deschida afaceri în Banie se numara si doi giganti mondiali, Motorola si Panasonic.
google-analytics.com