Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (2.64 secunde)
Grupul de firme detinut de omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu va investi in acest an aproximativ 18 milioane de euro pentru constructia unei fabrici de biodiesel.
Tendinta investitorilor straini de a investi pe piata bursiera romaneasca este evidenta. Astfel, inca din mai anul trecut si pana in prezent, nerezidentii au investit mai multi bani la bursa decat au retras.
Recent, agentii economici din tara si din Mangalia au inceput sa isi exprime dorinta de a investi in aceasta zona a orasului.
Mai mult decat atat, reprezentantul Cabinetului Tariceanu a declarat ca oamenii de afaceri straini care vor investi in Romania peste 50 de milioane de euro vor primi facilitati la angajare, pentru traininguri, pentru cercetare-dezvoltare etc.
Potrivit afirmatiilor lui Jacques Abot, in 2006, Grupul Renault va investi la Pitesti 28 de miliarde de lei intr-o noua uzina de cutii de viteza.
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. Cladirea se va afla pe un teren de 6,5 hectare din localitatea Targu Carbunesti din judetul Gorj.
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. Cladirea se va afla pe un teren de 6,5 hectare din localitatea Targu Carbunesti din judetul Gorj.
Intrucat MFP are un rol de coordonator in folosirea fondurilor europene, mai ales a celor structurale, nimic nu se va putea investi din aceste fonduri fara avizul ministerului.
Cum se acceseaza fondurile Finantarea SAPARD pentru inlocuirea soiurilor hibride cu soiuri nobile si dezvoltarea fermelor viticole este disponibila in cadrul masurii 3.1 - "Investitii in exploatatii agricole" - submasura "Ferme de productie vegetala", prin care se poate investi in culturile de camp, horticultura, viticultura, pomicultura si sere.
Sumele importante trimise anual de cetatenii aflati la munca in strainatate, printre care si romani, contribuie la cresterea standardului de viata si stimuleaza investi-tiile populatiei in statele din estul Europei, potrivit unui raport al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), preluat de Reuters.
Chiar compania Microsoft va investi in Bucuresti intr-un centru administrativ pentru suport tehnic, care va deservi clientii corporativi din Europa si Statele Unite.
De asemenea, Trieris Real estate Fund, creat de Piraeus Grecia, va investi peste 50 de milioane de euro in pietele imobiliare din Romania si Bulgaria, iar GTC Romania, Europe House si America House intentioneaza sa demareze anul acesta patru proiecte a caror valoare totala depaseste 200 de milioane de euro.
Iar in conditiile in care pietele bursiere din tarile inconjuratoare isi vor reveni, atragand dupa sine si revirimentul bursei si al pietei de capital autohtone, cei care vor investi in fondurile diversificate sau de actiuni vor iesi in castig.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu sustine insa ca noua rectificare era necesara pentru respectarea angajamentului de a investi in recuperarea decalajelor care separa Romania de Uniunea Europeana.
Foarte multi afaceristi dispun de bani pentru a investi in terenuri, iar oferta de terenuri este mica, in special in centru, explica Peia.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
Datorita diferentei dintre dobanzile in lei si cele in alte valute, dupa ce moneda nationala va fi complet convertibila, suntem inclinati sa credem ca multi straini vor investi capital pentru a specula aceasta diferenta.
Deficitul de locuinte din Romania ii indreptateste pe multi din domeniul constructiilor sa estimeze o cifra de afacere in continua crestere. ... Iar pentru a atinge aceste obiective indraznete, vor investi, chiar de anul viitor, peste trei milioane de euro in dezvoltarea si diversificarea capacitatilor de productie.
El estimeaza ca, inca din primul an de la infiintare, pilonul III (pensii private facultative) va avea 300.000 de participanti, iar pilonul II (pensiile private obligatorii) va avea 2,5 milioane de participanti. Aceste sisteme vor putea investi in titluri de stat, actiuni, trezorerie, obligatiuni sau conturi bancare.
Mare parte dintre ei si-au infiintat societati cu capital romanesc tocmai pentru a putea investi in astfel de terenuri, la malul marii", afirma Cristina Ivanciuc. ... In acelasi timp, doua camere confort I sunt 37.000 de euro, in timp ce la confort II acestea costa 27.000 de euro.
google-analytics.com