Cautare

5172 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (2.84 secunde)
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar:
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa. Urmeaza mutarea lui Anghel.
Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta. ... In replica, reprezentantii SIF spun ca Anghel nu a venit cu nici o oferta de cumparare.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Florin Anghel este fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, cel care s-a dat drept victima dupa alegerea Danielei Popa la conducerea PC si care, cu nici 6 luni in urma, a ales alt partid pe care ar fi vrut sa-l conduca.
„Am pus suflet si am facut totul asa cum ne-am dorit“Aceasta afacere a pornit în primul rând dintr-o pasiune mai veche a sotilor Anghel - el a practicat culturismul în liceu, iar sotia acestuia a facut o serie de cursuri de masaj corporal si reflexoterapie.
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D. Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti. ... Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea.
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
Pe Facebook circula o fotografie a marelui sportiv Anghel Iordanescu, cu urmatorul text : Anghel Iordanescu, antrenorul echipei nationale voteaza Victor Ponta ! ... Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta. ... Selectionata pregatita de Anghel Iordanescu va juca pe Parc des Princes din Paris, contra Elvetiei.
Mihai Dragomir autorul cartii a vorbit publicului despre cum ar trebui sa ne organizam viata, alaturi de invitatii sai, Adela Diaconu - realizator si producator TV, Ornela Anghel - manager general Scoala Prems.
Congresul conservatorilor a facut din prahoveanul Florin Anghel un perdant castigator. ... Iar cele 557 de voturi obtinute de Anghel ar fi putut trece si drept un castig al PC la capitolul democratie in partid. ... Ce a pierdut PC si a castigat Florin Anghel in afara celor 557 de voturi?
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
google-analytics.com