Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (4.31 secunde)
Grupul grec OTE-Hellenic Telecomunication Organization a preluat in 1998 un pachet de 35% din actiunile RomTelecom si a primit drept de uzufruct pentru un pachet suplimentar de 16%, platind in total 675 de milioane de dolari.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
De la prezidiul Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, inca presedinte a informat plenul ca deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist (UNPR) si alaturarea la grupul PDL.
Grupul bancar Millennium din Portugalia a lansat joi, 11 octombrie a.c. ... Cu aceasta ocazie, Pinhal a amintit faptul ca Grupul Millennium a sosit pentru prima data in Romania in urma cu doi ani cand s-a angajat sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane.
Grupul Parlamentar al PPE este cel mai numeros din Parlamentul European, cu 268 de membri (37% din numarul total al europarlamentari-lor - 732).
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
Grupul European Drinks este singura companie romaneasca inclusa in topul primelor o suta de companii producatoare de alimente si de bauturi din Europa.
Transgaz (TGN) a fost invitata de grupul rus Gazprom sa participe la proiectul South Stream, a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu. Grupul rus Gazprom a anuntat, intr-un comunicat publicat miercuri seara, ca Romania si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream.
Grupul de femei HYPOXI au terminat antrenamentele lor pe S120 Trainer care a fost dezvoltat special pentru zonele lor cu probleme, situate de la talie in jos.
Astfel, la ora 17.19, pe primul loc in ceea ce priveste numarul de reprezentanti in PE se afla PPE-DE Grupul Partidului Popular European (Crestin-Democrat) si al Democratilor Europeni, care a obtinut 263 din totalul de locuri.
Grupul Parlamentar al Partidului National Liberal din Camera Deputatilor a luat act fara surprindere de sesizarea formulata astazi de Grupul Parlamentar al Partidului Democrat-Liberal impotriva lui Calin Popescu - Tariceanu, in temeiul prevederilor constitutionale si a legislatiei privind raspunderea ministeriala.
Partidele de la Putere vor sa-si asigure majoritatea in Birourile Permanente de la Camera Deputatilor si Senat prin introducerea cate unui membru in acest for de la grupul parlamentar al independentilor. ... "La Senat, grupul parlamentarilor independenti sta mai bine, deoarece are o pondere de 7%.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca, luni, la inceputul sedintei plenului, va anunta ca din grupul PSD+PC din Senat nu mai fac parte conservatorii.
Deputatul Marian Avram si-a anuntat demisia din grupul PDL Deputatul Marian Avram si-a anuntat marti 13 martie 2012, in plen, demisia din grupul parlamentar al PDL. El a precizat ca inca de pe data de 27 februarie si-a depus demisia din grupul parlamentar al PDL.
Este vorba despre deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu, care a demisionat din grupul PDL si a trecut la grupul parlamentar PSD, si deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist si alaturarea la grupul PDL.
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
' Grupul Signal Iduna continua sa investeasca in Romania. ... Cele doua companii originare, care au format in 1999 grupul Signal Iduna, au o experienta de mai bine de o suta de ani in asigurarile de sanatate.
Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland. ... Grupul german Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, reintra pe piata craioveana cu un nou centru comercial, care va fi inaugurat cel mai probabil in primavara lui 2011.
- Decizia instantei s-a repercutat si asupra angajatilor din grupul pe care il conduceti. ... Doresc sa precizez, cu privire la statutul meu, la care ati facut referire in intrebare, ca nu conduc grupul de media, ci sunt actionar.
google-analytics.com