Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (3.10 secunde)
Comportamentul structurilor de forta (MApN, Ministerul de Interne si Departamentul Securitatii Statului/DSS), incepand cu 16 decembrie 1989, vor confirma intru-totul aceasta convingere existenta in cancelariile diplomatice ale lumii.
MApN retrage gradele acordate cu nereguli. ... Conform unui comunicat al MApN remis duminica agentiei MEDIAFAX, "au fost revocate ordinele de acordare de grade in rezerva, ca urmare a solicitarilor proprii, inaintate ministrului apararii nationale, pentru Kovesi Laura-Codruta, Turcescu Robert Nicolae si Kelemen Ioan Hunor".
MApN doreste terenul pentru - spun reprezentantii ministerului - realizarea unor procese strategice, insa Primaria Pecineaga sustine ca pentru respectiva bucata de pamant MApN nu face diferenta dintre administrarea unui teren si proprietatea unui teren.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul.
Ministrul Apararii Nationale, Sorin Frunzaverde, a anuntat ieri ca bugetul MApN a ajuns la 7,7 miliarde de lei, prin preluarea a 841 de milioane de lei de la bugetele MAI si Ministerul Finantelor, procentul acordat Apararii ajungand astfel la 2,05% din PIB, desi PD ceruse un 2,38%.
359/2005 prevede ca serviciul militar obligatoriu se va desfiinta dupa 1 ianuarie 2007, insa aceasta actiune a fost devansata de o hotarare a Ministerului Apararii Nationale (MApN).
El si-a argumentat ieri noua sa pozitie prin faptul ca premierul nu a numit un interimar la MApN si prin faptul ca asteapta solutionarea situatiei sale in justitie.
Potrivit MApN, în prezent se mai afla în administrarea ministerului 131 de cazarmi, 142 fiind dezafectate. ... Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
MApN a cedat drepturile de utilizare a patentului de fabricatie pana in 2014.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Pana la aceasta ora, MApN nu au vrut sa comenteze afirmatiile Grupului de Investigatii Politice. ... Grupul de Investigatii Politice sustine ca sunt primele documente semnate si asumate, prin care MApN confirma ca actualul presedinte a fost colaborator al fostei Directii a patra a Securitatii, Contrainformatii militare.
Membrii Colegiului CNSAS au decis ieri ca CNSAS sa preia in regim de urgenta arhivele Securitatii aflate in custodia MApN, decizia fiind determinata de documentele primite de la Mugur Ciuvica referitoare la Traian Basescu.
Din cadrul acestui detasament fac parte si militari raniti care vor participa la jocurile militare paralimpice Invictus Games 2017, ce se vor desfasura anul viitor in Canada, precizeaza MApN.
Va reamintesc faptul ca numeroase marturii ale fostilor lideri de partid si de stat, precum si ai DSS-ului, confirma faptul ca MApN, reprezentat de generalul-locotenent Victor A.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
Modul de reprezentare si desemnare a demnitarilor statului carora li se acorda onorul militar cu prilejul ceremoniilor de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei nu sunt atribute ale Ministerului Apararii Nationale (MApN),se arata intr-un raspuns oficial al institutiei.
Finantatorul clubului Steaua a declarat ieri ca, in urma unei vizite pe care a facut-o la Sectia Parchetelor Militare, a aflat ca procurorii au dat NUP in cazul schimbului de terenuri cu MApN.
Italienii sunt parte a gigantului Finmeccanica si participa intr-un consortiu international la proiectul avionului multirol Eurofighter Typhoon - aflat in cursa pentru inzestrarea MApN.
Teia Sponte si Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN Vesti bune pentru Ilie Stan. Dupa o lunga perioada de negocieri intense, Teia Sponte si Valeriu Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN pentru revenirea Stelei pe stadionul Ghencea.
"In perioada 14-17 iunie 1990, potrivit dispozitiilor primite din partea guvernului, MApN a asigurat hranirea si echiparea unor forte civile ce au participat la restabilirea linistii si ordinii publice in Capitala", se mai preciza in raport, aratind ca MApN a distribuit produse minerilor in valoare de 886.000 de lei.
google-analytics.com