Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (2.54 secunde)
Ciolacu sau PSD? ... Sorin Rosca Stanescu) Marcel Ciolacu, inainte de a fi ales presedinte plin al partidului, si-a asumat in mod public raspunderea pentru reusita motiunii de cenzura. ... Convocat de Marcel Ciolacu. ... Marcel Ciolacu, pentru a-si justifica infrangerea si pentru a-si disipa raspunderea, a identificat cativa tapi ispasitori.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Surse guvernamentale au lansat, luni dimineata, de la Palatul Victoria, informatia conform careia rotativa guvernamentala prin care Marcel Ciolacu ar urma sa fie prim-ministru de la 1 iunie e posibil sa fie amanata, eventual pana la toamna.
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Marcel Iures, mesaj pentru sustinatorii homosexualilor: ... Tudor Matei) Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iures a afirmat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negrutiu si Claudiu Pandaru.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare. "Sa facem un pas catre tarile dezvoltate", a spus, luni, seful social-democratilor, Marcel Ciolacu.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale. ... Social-democratii intentioneaza sa-l propuna ca premier pe Marcel Ciolacu in prima parte a rotatiei.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca social-democratii au finalizat pachetul de masuri menit "sa stopeze escaladarea preturilor si ieftinirea facturilor la populatie cat si in economie". ... Totodata, Ciolacu a criticat fostul guvern pentru liberalizarea pretului la energie electrica in timpul pandemiei.
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineata ca asteapta o notificare oficiala de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti sau de la Ministerul de Externe, legat de un posibil discurs al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski in Parlamentul Romaniei.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, ca impactul bugetar al masurilor economice si sociale pe care coalitia de guvernare le va prezenta astazi este de 17,5 miliarde de lei (aproximativ 3,5 miliarde de euri), dintre care 1,8 miliarde de euro sunt fonduri europene.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicusor Dan sa demisioneze. Scapa bucurestenii, scapa si domnia sa, a spus Ciolacu.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare". ... Surse din partid au spus ulterior ca declaratia lui Marcel Ciolacu a fost o gluma.
Marcel Ciolacu spune ca vrea supraimpozitarea companiilor cu venituri uriase. ... Totusi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, il contrazice pe Marcel Ciolacu si spune ca Romania nu are posibilitatea bugetara de a reduce taxarea pe munca.
Marcel Ciolacu i-a spus lui Muraru ca "important este sa ne vedem misiunea pe care o avem fiecare". ... Muraru a declarat in fata comunitatii de romani din SUA ca ii doreste lui Marcel Ciolacu sa aiba parte de intalniri de substanta.
google-analytics.com