CONCEPT

Ce este Metoda Hypoxi?


Hypoxi este o metoda revolutionara de remodelare corporala.
A fost descoperita la sfarsitul anilor '90 de catre Dr. Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume.
Metoda Hypoxi are un efect unic in special in cazul femeilor, dar si al barbatilor, in zonele cu probleme: grasimea persistenta de pe abdomen, solduri, fese si coapse, celulita si o piele lipsita de fermitate.
Metoda Hypoxi foloseste principiile metabolismului lipidic pentru reducerea depozitelor de grasime nedorite, efect care nu este obtinut in mod obisnuit prin metodele traditionale de slabit. In acelasi timp, antrenamentul continua sa imbunatateasca stilul de viata.
Metodele moderne de antrenament, o abordare holistica si o supraveghere personala de catre antrenorul dumneavoastra Hypoxi asigura o eficienta pe termen lung.

In ce consta aceasta metoda de antrenament?


Pentru reducerea tesutului adipos, cel mai important aspect este intensificarea circulatiei sangvine in zonele cu probleme. De aceea, metoda Hypoxi este unica.
Pe de-o parte, zonele cu probleme sunt puse sub presiune, cu ajutorul vacuumului (bazat pe principiul ventuzelor) si al compresiei (insemnand tratament cu presiune pozitiva). Pe de alta parte, exercitiile de intensitate moderata stimuleaza metabolismul. Astfel, grasimea este activata si transportata prin circulatia sangelui pentru a fi arsa in muschi.
Mai mult decat atat: Hypoxi previne aparitia celulitei inestetice si reda fermitatea pielii. Efectul: o piele mai frumoasa si mai ferma.

Puteti face ceva gresit atunci cand folositi metoda Hypo?

In toate studiourile Hypoxi autorizate, sunteti supravegheati de antrenori calificati. Ei va vor recomanda metoda Hypoxi potrivita nevoilor dumneavoastra si va vor supraveghea rezultatele, progresul si succesul antrenamentelor. In plus, antrenorul dumneavoastra va va indruma catre o dieta echilibrata de nutritie.

Trebuie sa mai fac sport in acelasi timp?

Exercitiile suplimentare in zilele cu antrenament Hypoxi pot avea efecte negative asupra rezultatelor si de aceea nu sunt recomandate. In zilele fara antrenament Hypoxi, sunteti liberi a practicati orice fel de sport. Exercitiul este, in general, o parte esentiala a sanatatii si a unui stil de viata echilibrat.

BENEFICII

Care sunt beneficiile concrete ale metodei HYPOXI ?
Metoda Hypoxi este formula pentru succes, rezultatele fiind rapide si de lunga durata. Va antrenati in mod sistematic partile corpului pe care vreti sa le schimbati.
Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate.
Ca rezultat, antrenamentele dumneavoastra nu vor fi prea intense, astfel incat sa va puna in pericol sanatatea.

Dupa cat timp observ rezultatele?
Rezultatele incep sa se vada dupa doar cateva sedinte. Durata reala a exercitiilor depinde de obiectivele dumneavoastra si de consultatia individuala. De obicei dureaza intre o luna si trei luni pentru a va atinge obiectivele.

Cat dureaza o sesiune de exercitii?


Principalul avantaj al metodei Hypoxi este ca pana si sesiunile de exercitii scurte pot genera rezultate pozitive. Durata exercitiilor este variaza intre 30 si 50 de minute. De exemplu, va puteti utiliza pauza de masa pentru antrenamentul Hypoxi. Antrenorii Hypoxi stabilesc impreuna cu dumneavoastra programul potrivit si data viitoarei sesiuni.

SANATATE

Este metoda Hypoxi sanatoasa?

La aceasta intrebare se poate raspunde cu un clar Da!
Metoda Hypoxi este testata in timp si se bazeaza pe terapia si antrenamentul specific dezvoltate in mod constant de Hypoxi ®. Antrenamentul Hypoxi indeparteaza sistematic depozitele de grasime din zonele problema. Antrenamentul de intensitate moderata stimuleaza transportul acizilor grasi, accelerand metabolismul organismului, iar aspirarea si comprimarea tesutului conjuctiv reda fermitatea pielii in zonele problema. Rezultatul? Starea de bine!

Metoda Hypoxi poate fi aplicata pe varice/vene varicoase?

De obicei, persoanele cu vene varicoase/varice pot desfasura fara probleme antrenamentul Hypoxi. De asemenea, stimularea circulariei sangvine imbunatateste sistemul venos.
In cazul in care aveti dubii, puteti vorbi in timpul consultariei cu antrenorul Hypoxi, care va poate oferi sfaturi de specialitate legate de nutririe si procesele care stau la baza antrenamentului Hypoxi.

Cine nu ar trebui sa foloseasca metoda Hypoxi?

Ca regula simpla, putem spune ca toate persoanele carora le este permis sa faca efort de intensitate moderata pe bicicleta pot profita de metoda Hypoxi.
Persoanele care sufera de urmatoarele simptome, pot face antrenamentul Hypoxi numai cu acordul medicului:
- leziuni severe ale sistemul circulator;
- tulburari vasculare acute;
- boli cardiovasculare patologice;
- atrofii musculare si osoase.

Antrenamentul Hypoxi nu este permis:
- in timpul sarcinii;
- on pusee dureroase (stari generale de durere).

NUTRITIE

Metoda Hypoxi nu impune o dieta stricta! Aceasta pleaca de la principiul ca fiecare persoana are nevoie de un echilibru nutritional.
Prin urmare, antrenorul Hypoxi va va ajuta sa elaborati un plan de nutritie optim pentru a beneficia de toti nutrientii necesari organismului dumneavoastra.
Cu un regim alimentar echilibrat organismul va va ajuta sa va atingeti mult mai usor obiectivele.

STUDIU STIINTIFIC

Oare HYPOXI creste arderea grasimilor in zonele cu probleme prin aplicarea alternativa a presiunii negative si pozitive? Raspunsul a fost clar DA si rezultatele semnificative.
consumului de energie si cresterea consumului de energie prin activitatea fizica stau la baza scaderii in greutate s

i a controlului greutatii. Pana acum, nu a putut fi dovedit ca orice metoda a redus grasimea corporala in mod sistematic si preferential in zone specifice ale corpului, explica Prof. Dr. Bamberger.
La inceputul studiului stiintific, 20 de femei si 16 barbati au fost impartiti in doua grupe. Jumatate din femei au completat un antrenament de jumatate de ora pe o bicicleta conventioanala ergometrica sau pe o banda de alergat, de trei ori pe saptamana. Grupul de femei HYPOXI au terminat antrenamentele lor pe S120 Trainer care a fost dezvoltat special pentru zonele lor cu probleme, situate de la talie in jos.
Barbatii, concentrandu-se pe problemele lor de pe abdomen sisolduri, au fost de asemenea divizati in doua grupuri. Un grup si-au terminat antrenamentul pe o banda de alergat convenrionala in timp ce grupul HYPOXI au terminat antrenamentul lor pe Vacunaut, in costumul de presiune proiectat special. Vacunaut creste circulatia sangelui direct in zona abdomenului.
Toti participantii la studiu au aderat la recomandarile nutritionale HYPOXI, beneficiind astfel de aceeasi experienta. Dupa o luna de exercitii au fost masurati toti participantii la studiu - si grupul HYPOXI a fost cel mai fericit! Atat femeile, cat si barbatii din grupul HYPOXI au aratat rezultate semnificative in zonele cu probleme. Femeile au pierdut 13,1 cm in jurul soldurilor, feselor si coapselor, pe cand cele din grupul de control au dat jos doar 4,8 cm.
In cazul barbatilor, zonele cu probleme localizate pe abdomen si solduri au fost in centrul atentiei. Aici grupul HYPOXI a obtinut o pierdere medie a circumferintei de 9,4 cm, in timp ce grupul de control a pierdut doar 2,9 cm.
Presupunerea ca metoda HYPOXI poate fi folosita pentru a pierde grasimea din zonele cu probleme a fost confirmata in mod clar de studiul nostru, spune Profesorul Bamberger.