Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (2.86 secunde)
Mai trebuie spus ca Delta Dunarii si statiunile de pe litoralul Marii Negre se afla pe lista de prioritate a Guvernului.
prezentare generala a Romaniei, Litoralul, Delta Dunarii, turismul cultural si turismul balnear. Pentru fiecare din aceste cinci tematici vor fi folosite cate un spot tv si unul radio, care vor fi sustinute si de informatiile prezentate in presa scrisa.
"Un portulet construit in zona Midia a orasului Navodari se pliaza foarte bine, ar reprezenta un punct de plecare pentru croazierele in Delta Dunarii.
excursii in Delta Dunarii, la ruinele vechii cetati Histria, podgoriile Murfatlar, monumentul Tropaeum Traiani de la Adamclisi etc. Una dintre ofertele speciale din aceasta statiune vine din partea Hotelului Oltenia de doua stele.
In plus, Corpul de Control acuza ANPA ca favorizeaza grupuri de interese din Delta Dunarii, prin lipsa masurilor de sanctionare a firmelor care depasesc cotele de pescuit pentru sturioni.
"Agro Delta Prod". In februarie 2006, acesta a incheiat un contract de vanzare - cumparare cereale cu "Market Alfa Tot" din Arad.
Tema principala de discutie a fost insa situatia a 13 loturi de pamant situate intre localitatile Corbu si Sacele cu o suprafata totala de 2305 hectare, aflate in administrarea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
O alta atractie turistica pentru straini va fi si Delta Dunarii. Se stie ca italienii sunt niste impatimiti ai vanatului de pasari, asa ca este posibil ca acestia sa fie printre primii straini care vor construi case de vacanta in regiunea Deltei Dunarii.
Enumeram doar cateva firme de shipping de pe lungul pomelnic al groparilor Bancorex: Delta Shipping SRL (fosta Ego Export Import)- credit nerambursat de 13.070.960, 93 USD, N.I.
O majorare semnificativa, de 20-30%, se va inregistra si in cazul turismului din Delta Dunarii, care isi revine puternic dupa gripa aviara.
Cele mai atractive zone pentru turisti sunt sudul Transilvaniei - zona Sibiului si a Brasovului (Bran, Moeciu), Bucovina si Delta Dunarii.
Anul trecut, Corpul de Control al Ministerului Agriculturii a acuzat Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) ca nu a sanctionat firmele care depasesc cotele de pescuit pentru sturioni, favorizand astfel anumite "grupuri de interese" din Delta Dunarii.
El a aratat ca atractiile turistice principale ale Romaniei, Delta Dunarii si manastirile din Moldova si Bucovina nu pot fi valorificate din cauza constructiilor executate fara respectarea normelor, iar tarifele practicate pe Litoral sunt prea "piperate" in raport cu serviciile de agrement puse la dispozitie.
Romania se situeaza totusi cu mult sub valorile consemnate in Spania sau Italia, unde consumul anual pe locuitor ajunge la 5-6 metri patrati", sustine directorul de comunicare al Delta Distribution, Simona Bonea.
De asemenea acestea nu-si gasesc rostul timp de 154 de zile, in perioada 10 aprilie - 10 septembrie inclusiv, atit in Delta, cit si in Lunca inundabila a Dunarii.
Delta Dunarii, litoralul romanesc, manastirile din Moldova sau Maramures reprezinta alte destinatii pentru care opteaza turistii straini. Numai in statiunile de pe Litoral sunt asteptati anul acesta peste 100.000 de turisti straini si alti 1,2 milioane de turisti romani.
Cel putin asa sustine biroul de statistica al UE, Eurostat, care apreciaza ca Litoralul, Delta Dunarii, statiunile montane sau chiar Sibiul - Capitala culturala europeana par a fi destinatii uitate de catre turistii straini.
Reprezentantii Federatiei prognozeaza un avans de 25-30% al numarului de turisti in Delta Dunarii si o crestere de 20% a turismului montan.
Conform acestui proiect, la nivel national vor exista 41 de comisariate judetene, plus Comisariatul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si cel al municipiului Bucuresti.
Cu o asemenea initiativa, BA va urma modelul companiei europene Air France-KLM si pe cel al firmelor americane Delta si Continental.
google-analytics.com