Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (3.22 secunde)
E jenant de transparent, e mai indecent decat peticelul cu care favorita sa (la succesiune, desigur, nu va ganditi la alte prostii), Elena Udrea, a incercat sa mai incinga, vine totusi, o varsta, imaginatia imberbilor pe la Mamaia, prin Delta sau pe Facebook.
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Delta Dunarii a fost vizitata in anul curent de circa 86.000 de turisti, litoralul Marii Negre fiind preferat de aproape un milion de turisti.
Proiecte hoteliere noi se vor derula si in Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Sibiu, Alba-Iulia, Iasi, Constanta, precum si in statiunile balneare si in Delta Dunarii.
In ceea ce priveste Delta Dunarii, Autoritatea spera pentru acest an un flux mult mai mare de turisti, asteptandu-se la 300 de vase turistice mai mult decat anul trecut, cand a fost vorba doar de 100.
Potrivit acestuia, grupul TUI este interesat atat de litoral, cat si de Delta, Moldova si zona Brasov-Bran.
Conform precizarilor facute de Marius Crivtonencu, presedintele Autoritatii pentru Turism, Romania este interesata in special sa promoveze Delta Dunarii, care este o zona aproape neexplorata, din moment ce se considera ca celelalte zone, cum ar fi litoralul sau zona Bucovinei si Transilvaniei sunt mai cunoscute de turistii straini.
Pachetul include mic-dejun si o excursie cu barca in Delta Dunarii. Si pentru ca ne-au obisnuit deja, turcii ne ofera si anul acesta sejururi la preturi concurente cu cele de pe la noi.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
Sint de remarcat in acest sens cele 18 parcuri nationale si naturale, ariile protejate, rezervatia biosfera Delta Dunarii, bogatia si diversitatea patrimoniului cultural (manastiri, cetati, biserici, monumente), comunitatile umane care pastreaza valorile civilizatiei culturale rurale in viata de zi cu zi, oportunitatile de practicare a turismului de aventura, oferite de riurile nationale, a speo-turismului, turismului ecvestru, turismului de croaziera pe fluviul Dunarea, turismului uval, favorizat de faptul ca Romania este a cincea tara in ceea ce priveste viticultura, oportunitatile pentru practicarea cicloturismului, a mountain-bike, dar si a concursurilor out-of-road.
Lucrarile au fost deschise de autoritatile locale, care au subliniat importanta oportunitatilor turistice oferite de judetul Tulcea, precum si necesitatea implementarii unor masuri concrete in vederea protejarii ariilor naturale din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (RBDD).
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura va intari controlul si inspectia piscicola pentru apele de pe teritoriul rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii“ si pentru apele de munte, a decis Executivul.
Nici Delta Dunarii nu este uitata. Aceasta insa este preferata francezilor.
Urmatoarele locuri in topul cautarilor realizate de internauti pentru aceeasi perioada sunt ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.
Mai mult, de la 1 ianuarie 2006 se va percepe TVA pentru bursele de marfuri, pentru ingrijirile medicale veterinare, dar si pentru transportul fluvial al localnicilor in Delta Dunarii si pe relatiile Orsova - Moldova Noua, Braila - Harsova si Galati - Grindu.
In 2005, s-au mai remarcat prin activitatea lor SSIF Transilvania Capital SA Miercurea Ciuc, SSIF BT Securities SA Cluj- Napoca si SSIF Delta Valori mobiliare Bucuresti, care au reusit sa se afle intre primele zece clasate, chiar daca au intrat in piata pe parcursul anului.
Un alt program turistic se refera la amenajarea de miniporturi pentru agrement nautic in principalele zone de interes turistic din Delta si de pe Litoral, la lucrari de extindere a drumurilor de acces spre plaje si la deschiderea unor centre de agrement pe plaja, costul estimat al proiectului pentru 2006-2008 fiind de 60 de milioane de euro.
Litoralul si Delta Dunarii vor primi, de asemenea, pentru modernizare, suma de 60 de milioane de euro, iar pentru zonele turistice montane vor fi investite 30 de milioane de euro.
O alta gaselnita a acestei anti-campanii, se arata in protestul investitorilor de pe litoralul sudic, o constituie gripa aviara, care a cuprins atat Delta Dunarii, cat si litoralul.
O alta gaselnita a acestei anti-campanii, se arata in protestul investitorilor de pe litoralul sudic, o constituie gripa aviara, care a cuprins atat Delta Dunarii, cat si litoralul.
google-analytics.com