Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (7.59 secunde)
Lucrarile sunt efectuate de un consortiu de firme din care face parte Astaldi (Italia), FCC Construccion (Spania), Delta ACM 93 (Romania) si AB Construct (Romania).
- Am discutat si despre oportunitatea de a lansa cat mai repede proiectul podului de la Macin, care odata realizat ar trebui sa faciliteze legatura dintre Dobrogea si deci, implicit si Delta, de restul lumii si sa stimuleze atat economia, cat si turismul, a spus premierul luni, la Tulcea, dupa o dezbatere privind strategia Deltei Dunarii, potrivit Agerpres.
http://www.wwf.ro/ce_facem/paduri/ - Dunarea si Delta Dunarii: http://www.wwf.ro/ce_facem/dunrea_i_delta_dunrii/ - rauri de munte:
In anul 1930, familia va fi nevoita sa se stramute in Delta Dunarii, iar copilul Tudor va schimba des scoala:
CCCC a fost implicat in diferite proiecte, printre care si cel mai lung pod din lume, Danyang-Kunshan Grand Bridge, cu o lungime de 164,8 kilometri, situat in delta fluviului Yangtze si care face legatura intre orasele Beijing si Shanghai.
Pandurii mai asteapta la probe un jucator olandez cu origini africane dupa ce transferul lui Henry de la Delta Tulcea a cazut definitiv.
Asta pentru ca si clubul la care activa, Delta Tulcea, din Liga a II-a si FC Balotesti, din Liga a III-a au ignorat avertismentele meteo si au organizat un amical chiar la orele pranzului, cand afara nici nu se putea respira, dar sa se joace si fotbal.
Insa un studiu efectuat in Franta la cererea companiilor de asigurare Delta Lloys si Aon a relevat ca de fapt GPS-ul are efecte pozitive asupra conduitei conducatorilor auto.
Inainte de varsare el formeaza a doua cea mai mare si mai bine conservata delta din Europa: 5.050 de kilometri patrati de rauri, canale, insule de stuf si mlastini populate de o fauna absolut fabuloasa.
Acoperirea 4G a fost extinsa in toate statiile de metrou din Bucuresti, in toate aeroporturile din Romania dar si in statiunile de la Marea Neagra, in principalele statiuni montane dar si in Delta Dunarii.
Ecranul este ajutat de un LUT 14-bit 3D ce ofera o reproducere si mai buna a culorilor cu o valoare Delta E mai mica de 2.
"Din Grecia in Delta Dunarii si de la fetele copiilor din nisip pina la elogiul amar al risului ca 'pedeapsa capitala a romanilor', Tudor alege sa participe la viata prin a fi normal in raport cu oamenii din jur.
Turneul din acest an promoveaza noul album al trupei intitulat Delta Machine, astfel ca setlistul concertelor va include atat piese noi, cat si hit-uri precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence", dar si melodii pe care trupa nu le-a mai cantat de mult timp, respectiv piese incluse pe albumele "Black Celebration", "Music for the Masses" sau "Ultra".
Desi a fost infiintata chiar la inceputul acestui an, F.O.X a reusit intr-un timp foarte scurt sa impresioneze managementul Depeche Mode care a desemnat-o drept oppening act pentru cateva dintre show-urile incluse in noul turneu Delta Machine.
Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.
Publicul va avea sansa de a asculta piese noi, de pe noul album Delta Machine, dar si cateva dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei.
"Ma intorc cu drag la Sulina, e locul unde am cantat prima oara dupa ce mi-am revenit din perioada de convalescenta dupa boala, in urma cu doi ani....Eu sunt indragostit de Delta, e locul in care vin oricand cu mare placere, iar acum cu atat mai mult.
Ca sa nu mai vorbesc de magnifica Delta a Dunarii, cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, acoperind o suprafata de 2.681 km patrati.
Sultanul Mehmet I a cucerit Dobrogea, iar Tara Romaneasca a ramas doar cu Delta Dunarii. Dobrogea a intra sub stapanirea otomana in anul 1416.
salutam iniriativa Primariei Calarasi si a directorului Muzeului Municipal, care au dovedit receptivitate la o idee care, daca s-ar materializa, ar aduce un plus de valoare vietii culturale si stiintifice din Calarasi si de ce nu turismului din aceasta zona in care exista o mica Delta.
google-analytics.com