Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (3.21 secunde)
Numarul acestora nu poate fi estimata€, apreciaza FPTR.Pentru un sejur in zona montana, romanii platesc in medie 600 de lei, 700 de lei in zona rurala, 500 de lei in Delta si 400 de lei pe litoral.
"Compania va aduce 30 de noi destinatii, mai ales prin conexiunile pe rutele interne", a declarat presedintele Air France-KLM, Jean-Cyril Spinetta, prezent la conferinta.Operatorul român a început, în urma cu mai multi ani, negocierile în vederea aderarii la SkyTeam, alianta formata din 11 operatori aerieni, precum Air France, Delta Air Lines, Alitalia, Aeroflot, Aeromexico, KLM, Continental Airlines si Czech Airlines.
La randul sau, un angajat al societatii Alegro a spus ca nu a primit vreo cerere din partea constantenilor pentru a pune la punct evenimente festive peste hotare. In schimb, acesta declara faptul ca preferata constantenilor este Delta Dunarii.
Masina va fi fabricata la uzina din Lordstown, Ohio. Construit pe platforma Delta 2, Cruze anunta înlocuirea mai multor modele GM, printre care HHR, Cobalt si Opel Zafira.
Construcciones Ruyz Aleman România, Straco Grup si Delta ACM ’93, toate din Capitala, au achizitionat, de asemenea, caietul de sarcini.
Constructorii celor trei tronsoane, fiecare cu o lungime de circa zece kilometri, sunt consortiile Delta ACM 93/Tehnologica Radion /SIRD/ Pro Cons XXI, Euroconstruct Trading/Romstrade/Consitrans, respectiv Straco Grup/SCT Bucuresti/Genesis International/OJSC Mostobud/OJSC Altcom/Arcadis Eurometudes.Lucrarile au fost atribuite prin licitatii deschise, vor fi finantate de la bugetul de stat si vor fi finalizate in circa doi ani.
Petrom produce in prezent, pe platforma continentala, patru zacaminte comerciale (Lebada Est, Lebada Vest, Sinoe si Pescarus), un al cincilea zacamant (Delta) aflandu-se in stadiul de dezvoltare.
Mentionam ca la licitatie au depus oferte trei firme - Delta ACM ’98, Tehnologica Radion si SCT Bucuresti. Valoarea de plecare a contractului este de 119 milioane de lei, insa primaria estimeaza investitiile totale in strazile Craiovei la 190 de milioane de lei, in urmatorii patru ani.
schi in Romania, dezvoltarea turismului balnear, dezvoltarea turismului in Delta Dunarii si pe litoral si dezvoltarea infrastructurii in zona montana inalta.
Companiile cel mai puternic afectate de decizia Bruxelles-ului ar urma sa fie Delta Air Lines, United Airlines, British Airways, Ryanair, Qantas, Continental Airlines, EasyJet, Thai Airways, American Airlines si Air France-KLM.
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
El a aratat ca este nevoie de o institutie internationala care sa deruleze proiecte legate de Delta Dunarii si Marea Neagra, precum si de o mare buna utilizare a institutiilor care gestioneaza fenomenul imigratiei ilegale, cum este Centrul Regional SECI pentru Combaterea Criminalitatii Transfrontaliere (Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei - Southeast European Cooperative Initiative), de la Bucuresti.
In al doilea rand, el a enumerat "promovarea unor proiecte importante pentru Romania si vecinii nostri, promovarea Deltei Dunarii si a turismului, Delta Dunarii, ca un obiectiv unic in Europa, care prin frumusetea si potentialul pe care le are poate constitui o resursa extrem de importanta pentru a da castig strategiei dunarene".
Procedurile din Guantanamo Bay O copie a documentului Operating Procedures for Camp Delta a fost publicata pe websitul Wikileaks pe 7 noiembrie 2007.s17t.
Asa cum au promis, realizatorii Campaniei Oamenii Deltei se implica activ si fac surprize copiilor din Delta. Reporteri, redactori, realizatori, vedete sau chiar redactii intregi aduc raze de soare in viata copiilor din satele Deltei in aceasta vara.
Este important ca aceste parcuri sa fie plasate numai in regiuni in care nu exista cai importante de zbor pentru pasari migratoare, spune Papp, acesta fiind si motivul pentru care regiunea Dobrogea in apropiere de Delta Dunarii este o locatie nefavorabila, deoarece se afla sub una din caile de zbor cele mai importante pentru pasari in drumul lor spre Africa.
Firma constructoare, Delta ACM 93, este cunoscuta in presa ca apartinand fratelui parlamentarului Stefan Daniel Pirpiliu, deputat PDL in Colegiul 13 din Sectorul 3 al Capitalei.
politici nationale de pescuit in Delta Dunarii si Marea Neagra; sprijin pentru formele asociative - grupuri de producatori, asociatii si cooperative;
Numai ca se organizeaza in salile de evenimente sau conferinte ale locatiilor de orinde din tara - insulele de gatit sunt mobile si pot urma o companie la munte, la mare sau in delta.
Turismul chiar nu cred ca are cum deveni racheta din curul economiei nationale, oricat ne vom vinde iluzia ca avem munti, avem delta.
google-analytics.com