Cautare

2029 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (3.07 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Fotografia a fost realizata in timpul discutiilor purtate de Klemm cu autoritatile locale, cu ocazia unei vizite facute de ambasador din Covasna pe 13 septembrie.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca. "Lucrurile au fost, din nou, facute altfel in judetul Covasna;
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Presedintele Traian Basescu se pregatea ieri sa se intoarca din nou in Covasna, unde a petrecut sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa. ... Luni, Traian Basescu a plecat din Covasna pentru a participa, la ceremoniile de comemorare de la Marasesti, iar seara a revenit.
Desi, timp de o saptamana, presedintele si-a stabilit cartierul general in Covasna, de acolo plecand dimineata in actiuni oficiale si tot acolo intorcandu-se seara, nu toata lumea se declara la fel de multumita.
UDMR Covasna considera ca se face "prea mare galagie" in jurul unui panou publicitar, respectiv panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc".
Democratii din Covasna cer si ei eliminarea UDMR din Guvern, dupe ce liderii PRM exprimasera o pozitie similara in urma cu doua zile. Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat miercuri ca toate declaratiile liderilor UDMR privind autonomia teritoriala sunt anticonstitutionale si ca formatiunea trebuie scoasa de la guvernare.
Partidele romanesti din judetul Covasna intentioneaza sa stabileasca o strategie comuna in perspectiva alegerilor locale.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Presedintele organizatiei judetene a PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ca nu a discutat de peste trei luni cu conducerea PD Covasna si nici nu intentioneaza dezghetarea relatiilor dintre cele doua formatiuni.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
google-analytics.com