Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (2.89 secunde)
Comisia Europeana a anuntat ca va propune restrictii de calatorie. Varianta din Africa de Sud are mai multe mutatii decat varianta Delta.
Alerta in Delta Dunarii! Consumul mai multor pesti, printre care si crapul, ne-ar putea imbolnavi de cancer. Avertismentul ii apartine unui specialist care pune acest pericol pe seama acumularii masive de metale grele pe fundul Dunarii.
"Este cel putin la fel de transmisibila ca varianta Delta. Foarte probabil va ocoli raspunsul imun, insa ne asteptam sa se mentina protectia fata de formele grave"
UK isi propune accelerarea vaccinarii cu doza booster pentru persoanele eligibile. 99,9 dintre cazurile de infectare din SUA sunt cu varianta DELTA.
Bucurestiul este singura capitala europeana care nu are un sistem de curatare a apelor uzate, asa ca tot ce spala nevasta-mea la chiuveta ajunge in citeva zile in burtile pestilor pe care ii prind turistii europeni in Delta Dunarii.
Medicul epidemiolog Sorin Rugina a atras atentia asupra faptului ca valul 5, care va veni cu foarte multe infectari din cauza variantei Omicron, mult mai contagioasa decat Delta, ar putea bloca anumite sectoare de activitate, in care spatiile de functionare au capacitati limitate, daca nu sunt luate masuri suficiente de preventie a raspandirii bolii.
Noua varianta a fost denumita Deltacron si are aceeasi baza genetica a variantei Delta, alaturi de o parte dintre mutatiile tulpinei Omicron.
Taiem padurile, omorim animalele, distrugem Delta cu vietuitoarele ei cu tot. O lume nebuna, nebuna... Avem parlamentari care nu fac nimic, ministri si functionari de rang inalt care nu fac nimic;
Ca doar i-am iertat si pe altii care-n dupa tot tam-tamul de rigoare facut de presa locala referitor la Delta sau Grindul Chituc s-au trezit sa dea si ei mare material, mare, tot sub titlul de „noutate”, „incendiar”, „investigatie proprie”… etc.
frumuseti de necontestat ale naturii, dar asupra carora interesele fostei si actualei puteri au inceput sa lase urme - vezi litoralul romanesc, Delta Dunarii, padurile.
Se iau masuri de interzicere a vanatorii in Delta Dunarii, ca principala zona in care poposesc pasarile migratoare si purtatoare de virus.
Pe de alta parte, un alt personaj a declarat ca Iliescu este slab si ingaduitor, ba mai mult, Bunicuta - zice-se - stia de afacerile din Delta Dunarii, pe care le facea Bittner...
Pe noi, romanii, cine oare ne impiedica sa instalam astfel de generatoare, de exemplu in Carpati, in Delta Dunarii sau pe Litoral, regiuni care in niciun caz nu duc lipsa de vanturi?
Trenurile vor asigura zilnic legaturi directe din toata tara cu statiunile de la Marea Neagra si cu Delta Dunarii, incepand cu 10 iunie.
Romania este o tara frumoasa, cu mare, munte, si delta. Romania e unica. In ciuda taxei de prima inmatriculare, Romania are cele mai noi modele de autoturisme pe soselele cu gropi.
- Da, voi pleca intre 6 - 11 august, in Delta Dunarii! N-am fost acolo in viata mea si abia astept sa ajung.
In 1994 am cunoscut-o pe sotie si in 1997 a venit primul copil. Imi place ca Romania are munte, mare, Delta - intr-un cuvant, peisaje superbe.
MAE a solicitat informatii de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Ambasada Ucrainei in Romania a facut sambata precizari pe fondul informatiilor vehiculate cu privire la executarea de catre partea ucraineana a lucrarilor de dragare operationale pe Dunare.
Romania cere Ucrainei sa stopeze imediat lucrarile de dragaj la Canalul Bastroe si a cerut accesul de urgenta in zona pentru a identifica modificarile morfologice care au survenit pe bratul Chilia incepand cu anul 2005.
Marcel Ciolacu spune, despre situatia canalului Bastroe, ca, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, nu a fost informat "nici de MAE, nici de nimeni altcineva": "Nu cream un conflict sau suntem pro rusi. Avem datoria de a proteja Delta Dunarii", spune presedintele PSD.
google-analytics.com