Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (2.59 secunde)
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara. ... "Toate bisericile erau inscrise pe Cartea Funciara comuna si poate din aceasta cauza s-a strecurat aceasta eroare.
Solicitarea democrat-liberalului vin in contextul in care ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a confirmat, joi, la Bruxelles, ca taxa auto va fi calculata in functie de emisiile de CO2 si pentru masinile Euro 3 care au inclus acest indicator in cartea tehnica si a aratat ca suma va fi redusa cu 5% pentru fiecare an de vechime al masinii.
"Rasfoita in graba, cartea aceasta pare o descriere a Romaniei ultimilor doi ani, dar trebuie sa va marturisesc ca este, mai curand, o carte despre mine. ... Dupa discursuri, el a acordat autografe celor care si-au procurat cartea.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Ii urez lui Mircea Geoana sa castige alegerile prezidentiale, cartea il ajuta sa inteleaga si mai bine complexitatea societatii romanesti", a declarat Adrian Nastase.
Cartea "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI" este prefatata de academicianul Mircea Malita si contine texte ale alocutiunilor sustinute de Ion Iliescu in ultimii cinci ani, la reuniuni si dezbateri stiintifice din tara si din strainatate.
Noul partid, care ar urma sa fie lansat la apa in martie- aprilie 2010, se vrea a fi o replica a defunctului PUNR, Partidul Unitatii Nationale a Romanilor, tot de centru, care a avut o existenta temporara in anii 90, in special in Ardeal, mizand pe cartea nationalismului.
Basescu, spun rusii, a incercat sa joace "cartea Rusiei" in campania electorala si sa acuze Moscova de tentative de implicare in afacerile interne ase Romaniei. ... Nici nu cred ca in campania electorala "cartea ruseasca" a avut importanta pentru un procent relevant de populatie.
Cartea "Vampirii energetici - Metode de autoaparare" este consacrata unui fenomen serios si deloc inofensiv pentru sanatate: ... Despre atacurile energetice vorbeste Grigori Kapita in cartea sa, "Vampirii energetici:
Alegatorii care voteaza astazi trebuie sa prezinte membrilor sectiilor de vot buletinul de identitate, cartea de identitate sau cartea de identitate provizorie, iar in cazul elevilor din scolile militare, carnetul de serviciu militar.
Cand trimite elevii sa-l caute pe Herodot pe Google sau declara ca citeste cartea Levantul, de Cartarascu, si peste 4 ani tot cartea Levantul, de Cartarascu, T.
Fostul sef de stat si-a amintit si despre copilarie si despre cartea pe care o va scrie: "Cartea incepe cu inceputul vietii, cu copilaria, cu bunicii.
Presedintele de onoare al PSD a semnat in cartea de condoleante deschisa la ambasada Norvegiei in memoria victimelor atentatelor de saptamana trecuta. ... Cat priveste atentatele din Norvegia, Iliescu a precizat ca, in cartea de condoleante, a scris despre "nevoia de solidaritate impotriva acestui val de ura si primitivism".
Marcos Antonio, Chef-ul bucatar, ale carui radacini culinare se intind pana la Casa Regala a Spaniei, a pregatit un meniu regal de la opt Curti Regale ale Europei, Retetele folosite de Chef Antonio au fost sintetizate in cartea de bucate lansata de Alteta Sa Principesa Margareta.
Pirvulescu joaca acum pe cartea PDL, pe cartea balamucului parlamentar din care organizatia pe care o conduce are de castigat infinit mai mult decat dintr-un context ordonat politic.
Acesta poate fi cartea de identitate sau cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pasaportul diplomatic sau de serviciu aflate in termenul de valabilitate sau carnetul de serviciu militar, in cazul elevilor scolilor militare.
Asta este cartea, teza mea de doctorat. ... • Am cartea, am cartile, ma prezint la Comisia de specialitate si sunt gata sa dau explicatiile necesare.
E din ce in ce mai obsedat de ceea ce se va scrie despre el in cartea de istorie. Pentru romanul de rand asta este ultimul lucru care conteaza.
BBC anunta ca Romania a intrat in Cartea Recordurilor, cu un steag gigantic. ... New Jersey Herald, Global Post, Seattle Times sau Boston Herald au scris, de asemenea, despre steagul romanesc de Cartea Recordurilor.
"Ar fi riscant ca PNL sa fuzioneze cu PDL, sa joace cartea Udrea - Basescu" Ion Iliescu afirma ca este "riscant" pentru PNL sa incerce o fuziune cu PDL, sa "joace pe cartea lui Basescu si Udrea".
google-analytics.com