Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (4.90 secunde)
Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare din cadrul Parlamentului European saluta Cartea Verde a Comisiei privind "Serviciile financiare cu amanuntul pe piata unica", care include, de asemenea, polite de asigurari si produse financiare pentru pensii. In acest sens, eurodeputatii sustin obiectivele formulate in Cartea Verde:
Astfel, contribuabilii care nu au inscrise emisiile de CO2 in cartea de identitate a vehiculului vor trebui sa se adreseze Registrului Auto (RAR) pentru aceasta operatiune, intrucat emisiile sunt necesare la calculul taxei pe poluare pentru autovehiculele din categoria M1 (cu rulaj mediu anual de 15.000 km - n.r.) cu norma de poluare Euro 3, Euro 4, Euro 5 si Euro 6.
Bihorenii trebuie sa se prezinte cu o copie dupa buletinul sau cartea de identitate si cu dovada ca sunt asigurati, adica, adeverinta de salariat, talonul de pensie sau alt act specific.
Registrul Auto Român (RAR) a anuntat ieri ca proprietarii de masini trebuie sa achite 85,40 lei, taxa pentru verificarea în baza de date, identificarea vehiculului si mentionarea filtrului de particule în cartea de identitate a vehiculului (CIV), date utile la calculul taxei de poluare auto.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Aderarea la UE pune in dificultate firmele Pe de alta parte, situatia falimentelor ar putea fi explicata si prin dificultatile pe care societatile le-au intampinat in primul an de la aderarea Romaniei la UE, prezentate de PIMM Galati in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
Pasii care trebuie parcursi Persoanele care doresc restituirea diferentei taxei de prima inmatriculare trebuie sa completeze o cerere tip care o gasesc la ghiseu precum si sa depuna o serie de acte, respectiv dovada ca au platit taxa (chitanta sau extras de cont in cazul persoanelor juridice), precum si actele de identitate ale masinii, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate).
Totusi, daca in cartea de identitate exista specificatia de autoutilitara, atunci taxa este mult mai mica. ... Daca in cartea de identitate are functiune de utilitara, impozitul ramane 480 de lei.
Oamenii accepta sa renunte la cartea de munca pentru a-si pastra serviciul. ... Cred ca oamenii accepta sa renunte la cartea de munca doar ca sa-si pastreze serviciul.
Principalele cauze ale absorbtiei reduse a fondurilor europene sunt personalul insuficient pregatit si bugetele limitate ale primariilor, potrivit studiului "Cartea alba a capacitatii administrative - absorbtia fondurilor europene de catre comunitatile mici si mijlocii", coordonat de europarlamentarul Victor Bostinaru, membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala a Parlamentului European.
Ipoteci multiple In acelasi timp, registratorii de la Cartea Funciara spun ca, din punct de vedere legal, pot fi instituite mai multe ipoteci asupra aceluiasi imobil, dar de ranguri diferite. ... Iar ceilalti primesc valoarea reziduala", a explicat Mihai Lungoci, registrator la Cartea Funciara Dolj.
- sa stie deja ce locuinta doreste sa achizitioneze, iar imobilul sa fie inscris in cartea funciara in conditiile legii; ... - sa fie de acord cu notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de cinci ani si a interzicerii de grevare cu alte sarcini;
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a intrat oficial ieri in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale, dupa ce si-a inceput mandatul in 1990, conform World Records Academy.
"Suntem in etapa de inscriere in Cartea Funciara a terenului pe care sunt construite blocurile T1, T2 si T3.
'Un client a fost la BRD pentru a face o donatie si dupa ce a depus banii, pe langa cartea de identitate si chitanta care atesta suma depusa, i s-a cerut sa semneze digital pe un dispozitiv electronic amplasat pe ghiseu.
La cerere trebuie anexate dovada platii taxei (chitanta fiscala/ordin de plata, extras de cont), precum si cartea de identitate a vehiculului si certificatul de inmatriculare. ... Exceptiile de la plata taxei sunt acordate pe baza mentiunilor speciale inscrise in cartea de identitate a vehiculului.
Staff-ul tehnic al severinenilor a primit ieri-dimineata o veste buna, atacantul francez Joel Thomas a primit cartea verde si ar putea evolua in disputa de la Brasov. ... L-am luat cu noi in autocar si pe sarbul Jovan Golic, poate ii vine si lui intre timp cartea verde.
Castiga cartea "Istoria ilustrata a Romaniei"'. ... Cartea oferita la noul conurs, "Istoria ilustrata a Romaniei", este scrisa de Ioan Aurel Pop si Ioan Bolovan, are 608 pagini, a aparut in mai 2009 si are pretul de 169.00 RON.
Cercetatoarea a urmarit gorilele timp de 18 ani, iar munca si experienta ei au fost dezvaluite in cartea sa din 1983, Gorillas in the mist (Gorile in ceata). Cartea a fost ecranizata intr-un film cu Sigourney Weaver in rolul lui Fossey.
google-analytics.com