Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (5.77 secunde)
Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare.
"Noi am spus de la bun inceput ca Iohannis este cartea pe care o joaca Traian Basescu in realitate, ca este omul lui Basescu.
Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat cartea Primul Pas: ... - Acestor peste 6 milioane de romani care m-au votat le-am dedicat cartea.
ospatar - virsta 20-30 ani, minim 1 an experienta in domeniul hotelier dovedita prin cartea de munca, imediat anterior anului 2005, cunostinte de limba spaniola, dar si alte limbi de circulatie internationala;
Printre alte anomalii pe piata asigurarilor auto din Romania este si diferentierea care se face intre asigurarea propriu zisa si cartea verde. ... Asigurarea auto va fi unificata cu Cartea Verde "Aceasta inseamna ca o asigurare auto va fi valabila pe intreg teritoriul Uniunii Europene.
8 partile ar fi stabilit ca actele de vanzare-cumparare sa nu fie intabulate si inscrise in Cartea Funciara.
Cu alte cuvinte, nu se mai cere copia de pe cartea de munca. ... Desigur ca la aceste documente se adauga cele ale imobilului cum ar fi actele de proprietate, schitele planului cadastral, extrasul din Cartea Funciara.
Copiii vad in jurul lor ca in ziua de azi cartea nu te mai ajuta sa ai bani, in timp ce parintii nu se ocupa de educatia propriilor odrasle.
Dupa aderare, polita de asigurare obligatorie de tip RCA se va extinde si va ingloba si asigurarea Cartea Verde.
ßi asta pentru ca toate companiile de asigurari, chiar daca incheie din 2006 polite valabile pentru 2007, o fac la preturile care includ si Cartea Verde.
Cardul european se va putea obtine de la sediul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) la care este inscris asiguratul, unde acesta va trebui sa se prezinte cu o copie dupa cartea de identitate si cu dovada ca este asigurat (adeverinta de salariat, talonul de pensie, alte documente, dupa caz).
Craiovenii care prefera sa cumpere cu cardul ar trebui sa poarte cartea de identitate cu ei. ... In acest caz, craiovenii trebuie insa sa-si pastreze calmul deoarece comerciantii, pentru a impiedica orice tentativa de frauda, pot solicita cartea de identitate.
Datele tehnice sunt cuprinse insa in Cartea tehnica a masinii, care este detinuta, pe durata contractului, de catre societatea de leasing si este cedata numai la transferul proprietatii. Prin urmare, cartea tehnica nu poate fi prezentata la administratia locala decat de catre locator (societatea de leasing).
De anul acesta, proprietarii care vor sa-si inscrie apartamentele in Cartea Funciara trebuie mai intai sa execute cadastrul blocului.
Actele necesare pentru contractarea unui leasing auto sunt: factura proforma a masinii, adeverinta de venit/ talon de pensie, copie dupa cartea de munca si cartea de identitate.
Numit "cartea albastra" si inspirat de "cartea verde" americana, documentul va permite titularului sa se deplaseze pe tot teritoriul UE.
Un dosar de Cartea Recordurilor Lucrurile au degenerat dupa ce conducerea Mittal Steel Galati a cerut ca daunele sa fie imputate conducerii SSS, lucru cu care instanta de judecata nu a fost de acord.
Cartea mea de vizita este personalul“În plus, e nevoie de multa diplomatie. ... Cartea mea de vizita este personalul. Indiferent câte contracte as încheia, nu as reusi daca nu as avea oameni.
Persoanele care pe lânga salariul de pe cartea de munca mai obtin si alte venituri, cum ar fi cele din contracte de comision sau din contracte de prestari servicii, sunt obligate sa plateasca la stat contributii la asigurarile sociale (platite de angajator) si contributii la pensia suplimentara (platite de angajat), în plus fata de impozitul pe venit care se platea deja.
Persoanele care pe lânga salariul de pe cartea de munca mai obtin si alte venituri, cum ar fi cele din contracte de comision sau din contracte de prestari servicii, sunt obligate sa plateasca la stat contributii la asigurarile sociale (platite de angajator) si contributii la pensia suplimentara (platite de angajat), în plus fata de impozitul pe venit care se platea deja.
google-analytics.com