Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (4.52 secunde)
Demersuri pentru Cartea Recordurilor Leontin Salajan ne-a declarat ca toate procesele sale pornesc de la faptul ca, in timpul cat era ofiter activ, din dosarul sau de cadre au fost sustrase documente secret de serviciu si juraminte militare, a caror lipsa i-au afectat cariera militara.
Presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) si ministrul Apararii Teodor Atanasiu au semnat ieri in cartea de condoleante de la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii la Bucuresti.
Urmare a deciziei, soferii nu mai trebuie sa prezinte la vama documente suplimentare de asigurare, Cartea Verde fiind inclusa in polita RCA. ... Cartea Verde ramane insa in vigoare pentru tarile din afara spatiului european, cum ar fi Moldova sau Ucraina.
"Ieri, la Bookfest, am lansat cartea "Lumea, americanii si noi", atat in varianta romana cat si in cea engleza. Au venit cateva sute de prieteni, colegi, jurnalisti sau, pur si simplu, vizitatori ai Targului de carte.
Cartea a fost nu numai un best-seller si o senzatie la nivel mediatic, ci si scanteia care mai tarziu va aprinde focul revolutiei sexuale din 1960, care va sta la baza tolerantei sexuale din ce in ce mai accentuate care marcheaza deceniile urmatoare.
Situata de ani de zile in topul preferintelor cititorilor din Romania, De veghe in lanul de secara continua sa fie, la peste 50 de ani de la aparitie, cartea de capatii a adolescentei.
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
El a continuat explicand ca neintelegerea provine de la un caz istorisit in cartea sa "The Uninvited", destinata rapirilor OZN.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Christopher Ryan si Cacilda Jetha, in cartea lor Sex at Dawn, sustin ca oamenii au evoluat sa fie mamiferele cele mai active sexual de pe glob, iar ca in era pre-agriculturala, acestia traiau in comunitati egalitariste si promiscue.
Cartea a fost prefatata de Milton Friedman, care a prezis ca Europa a fost programata sa intre intr-o perioada de rigor mortis.
John Mack il cita, in cartea sa Passport to the Cosmos (1999) pe Mircea Eliade, care scria, in 1957: ... Cartea lui Enoh (cap.
El le-a vorbit apoi membrilor PRM despre a€žnemerniciea€œ, despre infiintarea unei filiale a PRM in statul american Arizona si despre inchisoarea pe care intentioneaza sa o faca, a recitat poezii si a citit versete din Cartea Biblica a Profetului Naum.
Secrete si povesti DeLonge a istorisit toate acestea si in cartea sa, aparuta in mai 2017, Sekret Machines, scrisa impreuna cu un romancier de succes. ... - Dupa ce a aparut cartea voastra, au venit apeluri de pretutindeni.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. ... Iulia Branza Mihaileanu / Extras din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE.
Mituri moderne Faimosul psiholog elvetian Carl Gustav Jung (1875-1961), interesat de subiect, a publicat, in 1958, cartea Farfuriile zburatoare: ... Cartea lui Jung a fost intampinata in cea mai mare parte pozitiv de catre presa germana de mare tiraj.
(Fina ironie a autorului Gheorghe Sasarman face aluzie la izolarea in care am fost condamnati ca popor in perioada comunista - cartea a fost scrisa in 1975 si a fost aspru cenzurata - si la reactiile restului omenirii care transmitea televizat in direct si facea pariuri despre desfasurarea palpitanta a evenimentelor).
Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vietii umane: ... CARTEA DAATH - Format: 225X150 - Nr. pagini: 494
Romania e pentru Olanda cam ceea ce e Nigeria pentru noi - Povesteste-mi, te rog, cateva lucruri despre proiectul tau de suflet, care a dus si la cartea ta Fizica povestita. - Cartea am scris-o noptile, timp de 10 ani.
In 2015, Mantle a obtinut drepturile de a reedita cartea lui Hickson si a vrut sa vorbeasca si cu Parker, care este inca in viata, pentru o actualizare. In 2017, au luat legatura si, dupa cateva conversatii, au publicat cartea lui Calvin Parker, care a ajuns un best seller.
google-analytics.com