Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (4.35 secunde)
AM Press / CUM POTI CUMPARA CARTEA: ... Cartea costa 25 de lei si poate fi comandata si pe adresa [email protected].
Conceptele prezentate atat de mestesugit in cartea lui Marilee Adams, "Invataturi care schimba vieti", aparuta la Editura Amaltea, ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si modelele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu proprii adepti.
Cartea imbina stilul publicistic cu cel beletristic pentru a prezenta intr-o nota tragicomica conditia sistemului de invatamant din Romania, precum si alte teme sociale. ... Cartea vorbeste despre o salvare, o mantuire si lasa senzatia ca se mai poate face ceva".
- Cartea isi propune doar sa fie un ajutor pentru toti cei care inteleg puterea cuvantului, spune comisarul. ... Cartea dlui comisar Ciocan s-a lansat la Bookfest vineri, 22 mai, la ora 14:00, la standul editurii, cu numai o ora dupa lansarea Gabriel Garcia Marquez, prevazuta pentru ora 13:00.
autobiografia De la Dolhasca pe Calea Victoriei si cartea Si a fost mana lui Dumnezeu, dedicata de marele actor slujitorilor, demnilor reprezentanti ai Scolii Romanesti de Medicina.
Va luati de acasa cartea pe care o cititi acum, cartile pe care vreti sa le dati la schimb sau sa le donati (nu conteaza daca sunt pentru copii sau pentru adulti) si, eventual, o patura.
Autoare a mai multor carti si laureata a numeroase premii si trofee, Oana Georgescu, jurnalist, profesor, realizator TV, PR Specialist este cea care a scris cartea Alexandru Arsinel. ... Cartea mea despre Alexandru Arsinel este dedicata oamenilor in halate albe.
numai cartea este prelungirea imaginatiei si a memoriei. ... Sigur, este important sa stii cum sa alegi cartea adecvata momentului, varstei si etapei de invatare in care se afla copilul, spune Sergio Diez, responsabil al serviciului de biblioteca dintr-un important liceu privat din Spania.
"E cartea asta, "Valiza cu zapezi", ca o culegere de trairi personale. ... Reproducem un text din cartea "Valiza cu zapezi" a prozatoarei Areta Sandru, pe care il gasiti si pe blogul acestei tinere pasinate de literatura.
Pe fiecare bilet era trecut un citat dintr-o carte, asa ca multi cumparau dupa aceea cartea respectiva.
Cartea stabileste o paralela intre bogatia legendara a indiilor orientale si occidentale si noua bogatie bazata pe carbune a regiunilor industrializate ale Europei, dobandita in cursul revolutiei industriale.
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE! ... Cartea este insotita si de foarte multe fotografii, amintiri unicat cu mari personalitati alaturi de care Marius Gavrila a evoluat in cariera sa.
Cartea sa de vizita mi-a tinut loc de bilet de intrare la cateva spectacole de la TNB.
Ionut Vulpescu a amintit ca Balaita a fost autor al unor romane fundamentale pentru istoria literaturii romane (Lumea in doua zile, 1975, Ucenicul neascultator, 1977, Invoiala, 2016), al mai multor volume de proza scurta si publicistica literara si exceptional director al Editurii Cartea Romaneasca (1981-1990), fiind o personalitate unanim respectata a lumii culturale romanesti.
Scrisa intr-o maniera emotionanta, dar si extrem de amuzanta, cartea Sinucidere fericita si La Multi Ani!, aparuta la Editura Lider, este o lectura atat de necesara in zilele noastre, fiind o celebrare a vietii, scrisa cu finete si umor.
La Editura Lider a aparut cartea Ghid de cultura generala. ... Cartea se vrea de asemenea o incitare, o invitatie la reflectie, subliniind multitudinea problematicilor din toate genurile care anima viata intelectuala mondiala, pornind de la presocratici si ajungand pana in zilele noastre.
Cartea de bucate a Sandei Marin, aparuta la Editura Lider, a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare.
Cartea scrisa de Romeo Couti, AUSCHWITZ. ... Este remarcabil, de asemenea, efortul facut de jurnalistii de la TVR Cluj prin realizarea materialelor video care vor ramane in arhiva nationala pentru totdeauna ca un adevarat asset national.Cartea AUSCHWITZ 70 DE ANI.
In perioada de dupa decembrie 1989 am continuat cercetarile privind istoria orasului si judetului Calarasi, publicand, in anul 1993, la Editura Alas din Calarasi, cartea intitulata Istoria orasului Calarasi (o a doua editie avea sa vada lumina tiparului in anul 2008, la Editura Agora, lucrarea fiind insotita de un bogat material ilustrativ cu numai putin de 48 de fotografii din Calarasiul interbelic).
- Sfera este un film SF care a ecranizat cartea omonima a lui Michael Crichton, avand o distributie - impresionanta:
google-analytics.com