Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (5.95 secunde)
Tot ce a locuit in sufletul si privirea noastra, in gandurile care ne-au strabatut, au scris file importante din cartea vietii noastre pe care uneori dorim sa le rasfoim iar si retraim acele emotii.
Cartea, la fel ca si celelalte scriituri ale lui Yalom a fost primit cu mare interes de catre public, si laudata de catre critici. ... cartea lui Yalom inspira un respect imens, deoarece dezvaluie resorturile intime ale sufletului omenesc si cauzele profunde ale problemelor care ne macina.
In acelasi an a publicat cartea sa, Power vs Force (Putere versus Forta), care ulterior s-a tradus in 25 de limbi, cu peste un milion de exemplare vandute, o carte apreciata de personalitati notabile cum ar fi Maica Tereza si Sam Walton.
xxx Cartea Scoala Zeilor - Stefano Elio D Anna face parte din categoria Dezvoltare Spirituala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Stefano Elio D`Anna. Cartea a fost publicata la editura ELENA FRANCISC PUBLISHING.
Cartea de eseistica Evolutia barbatului este un text echilibrat care are forta sa ne schimbe atitudinea fata de barbatul de azi. Cartea lui Grayson Perry contribuie semnificativ la o conversatie necesara despre masculinitate.
Cartea O emotie, o poveste este, cum se arata si in subtitlu, o colectie de povesti pentru mari si mici, atractive si utile atat pentru copiii nostri, cat si pentru copilul interior care traieste in fiecare adult.
Seria deschisa cu cartea semnata de Carrie Lukas este, in egala masura, o trimitere la reflectia asupra automatismelor dogmatice ale trecutului si un fel de a contraargumenta modern, impotriva reeditarii lor. Cartea pe care o aveti in fata traduce actualitatea americana dar nu este irelevanta pentru Romania.
Cosovei), Editura Crater, 2001 - Leul de dupa extravagante, Editura Cartea Romaneasca, 2002 - Masinaria de uitare, Editura National, 2004 - Poeme in loc de tutun, Editura Brumar, 2007 - Aerobiciclete, Editura Brumar, 2010 - Viata de aruncat, povestiri, Editura Polirom, 2011 - Cartea dragostei, Editura Humanitas, 2014 Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania din 2002.
Cartea va ofera informatii atat despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea si valoarea de piata a gemelor, cat si despre tratamente, falsuri, imitatii, pietre sintetice si metodele de identificare a acestora.
Autorul Daniel Defoe a publicat cartea pe data de 25 aprilie 1719, astazi implinindu-se 301 ani de la aparitia sa pe piata.
In cartea pe care am scris-o eu - "Alimente si remedii naturiste impotriva cancerului" - vei primi informatii complete cu privire la caile naturale folosite pentru a scapa de cancer la piele. Poate informatia disponibila in cartea mea sa vindece orice forma de cancer?
Toate retetele din Cartea de bucate "BUCATARIE ROMANEASCA" sunt probate in bucataria practica. Cumpara cartea de bucate Practic in bucatarie - BUCATARIE ROMANEASCA si gateste sanatos si gustos cu cea mai citita si cumparata revista din Romania.
In cartea sa: ... Publicata dupa aproape 14 ani de investigatii, cartea lui Hansen a rezistat testului timpului prin dovezile relevante care ilustreaza relatia vicioasa care exista intre comunitatea americana de informatii si mass-media.
Cartea Usturoiul, aparuta la Editura LIDER, de Genevieve Pelletier ofera beneficii ale acestei plante pentru sanatate. ... Cartea de fata ofera un tablou general privind istoria, cultura si consumul usturoiului, devenind, treptat, un ghid aplicat de utilizare a acestuia in cure, remedii, dar si in practici magice.
Tot de la Editura Humanitas, avem la vanzare in cadrul targului de Craciun cartea Din viata lui Ion Bratianu, pe care o recomand tuturor romanilor) si cartea Darul lui Mos Craciun de T.O.Bobe.
"In cartea "Spirulina" editata de Hofigal se afirma ca Spirulina este prezentata ca fiind recordmenul in vitamina B12, avand o concentratie de 2 ppm (parti per milion), ceea ce inseamna ca la o doza de minim 2 grame recomandate/ zi am obtine numai din aceasta sursa, cam 4 mcg de B12.
Cartea, numita "Why Men Really Cheat", inglobeaza o serie de analize ale creierului barbatilor, studii de caz anonime si formule matematice, in urma carora psihologul a calculat care sunt tipurile de personalitate cele mai predispuse la infidelitate si a reusit sa explice motivatia actiunilor acestora.
Cartea este prefatata de domnul Cristian Topescu. O parte din imaginile de arhiva ale marilor campioni constituie o premiera. Lansarea va avea loc la Ministerul Tineretului si Sporturilor Sala G.Hagi, et 8, Miercuri 12 Martie- unde se va desfasura si conferinta de presa.
Participantilor le-au fost pregatite multe surprize delicioase, preparate dupa cartea de bucate a Laurei, iar invitatii cu simtul aventurii au putut testa misterioasa "camera a surprizelor", unde, intr-un intuneric deplin, le-au fost oferite preparate gustoase propuse in cartea "Ramai la masa?", pe care au fost provocati sa le ghiceasca.
Initial, cartea a fost pastrata intr-o manastire din Boemia (Cehia din zilele noastre), pentru ca mai apoi sa fie trimisa intr-o alta din apropierea orasului Praga.
google-analytics.com