Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (3.15 secunde)
Citind cartea veti vedea ca o nota comuna a analizelor sale este mai ales referirea la presedintele Traian Basescu. ... "Este de fapt cartea celorlalti pentru Adrian Nastase", a mai spus Andrei Nastase.
Citind cartea ai impresia ca tii la ochi si rotesti incet un caleidoscop cu povesti adevarate;
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Te asteptam la Cafeneaua Verona sa intri in culisele celui mai nou spectacol Ada Milea -"ALCOOL" (dupa "Cartea Alcool" de Ion Muresan), un spectacol pentru cunoscatori, de care acum te poti bucura acasa, pe CD.
Cu aceasta ocazie va fi lansata cartea "Gemologie practica. Identificarea pietrelor pretioase", autor Mircea-Dragomir Andrei, gemolog. Lucrarea va fi prezentata publicului vineri, 26 aprilie, incepand cu ora 14.00.
Profesor Victor Craciun expune mai pe larg programul Ligii Culturale, si lanseaza cartea dansului "Columna lui Traian", scrisa in limba romana si in limba italiana, iar D-na Profesoara Ioana Ungureanu evoca anii dansei de activitate la Accademia din Romania din Roma si vorbeste despre importanta culturala a Columnei lui Traian pentru italieni, romani dar si francezi ori germani:
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. ... Parcurgand cartea, cititorul va fi introdus in lumea fascinanta a intrigilor si a vicleniei.
Reunind contributiile a peste 40 de autori, cartea introduce cititorul in tainele unei componente extrem de importante a muncii de informatii, analiza, evidentiindu-i particularitatile, metodele specifice, virtutile dar si limitarile. Cartea nu ofera modele, retete si nici solutii, ci mai degraba problematizeaza si ridica semne de intrebare.
Insa, asa cum puncteaza Razvan Nastase, "desi formal cartea pare a fi una de interviuri, prin raspunsurile sale Razvan Petrescu dovedeste mai degraba o pofta nestapanita de a face proza.
Universul, Istoria, Animale, cartea Invata sa desenezi (pentru copii) - la pretul de 39 RON. Am terminat la targ cartea Codul lui Da Vinci".
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal va aparea in cartea unui lord! ... Mi-a citit cartea, "D’ORA" si a vazut si filmul, si ma sustine.
Cartea iti patrunde atat de adanc in suflet si in minte, senzatie accentuata de frazele ce se repeta, incat te simti chiar acolo, asistand nu doar de pe margine, ci chiar din mijlocul evenimentelor, la toate intamplarile. ... E superba cartea, e ceva deosebit, poate chiar unic.
"Cartea care e pe masa", "Cartea pe care am luat-o de pe masa"; sau, ca sa il corectam pe Tariceanu, "Calitatile pe care le au (unii ministri)".
A venit apoi cu acest rol in fata publicului de multe, multe ori pe parcursul anului, chiar si la 15 decembrie, cand i-a fost inmanat oficial certificatul de inscriere in Cartea Recordurilor "Guinness" drept confirmare ca este cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru.
"Jur ca voi spune adevarul" (publicistica, Editura Cartea Romanesca, 1983); "Glontul de portelan"" (roman, Editura Cartea Romaneasca, 1984); "Magazinul de clepsidre" (nuvele si povestiri, Editura Eminescu, 1987);
Basescu Traian - Ingenuncheat si acoperit de rusine Dan Voiculescu a postat pe blog un text in care vorbeste despre cartea sa "Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian", dar si despre regimul Traian Basescu.
Dar cum au stat lucrurile cu adevarat puteti afla numai din cartea-marturie scrisa de Oana Georgescu. Va vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viata.
Cartea este scrisa cu mult talent publicistic de un om politic greu incercat, cu o experienta tragica de viata. Prima editie a cartii a aparut in vara, in ziua in care Adrian Nastase isi aniversa, in penitenciar, implinirea a 64 de ani.
Cartea autobiografica este la fel de controversata ca personajul ei si propune o imagine noua a scrierilor de acest gen.
Ii intind cartea de identitate, intra in ghereta lui, dupa ce imi face semn sa-l urmez si apoi, cu un alt semn, sa nu cumva sa pasesc in sanctuarul in care se afla butonul care misca bariera.
google-analytics.com