Multi il ironizeaza pe Mircea Geoana, care crede ca din cauza atacurilor energetice pe care le-a resimtit a pierdut alegerile.
Dar, daca cei care il ridiculizeaza pe Geoana ar citi cartile si articolele aparute in presa, pe aceasta tema, si ar viziona emisiunile tv ar intelege despre ce este vorba.
In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante. Este vorba despre titlurile aparute in Scoala Energeticii: "Vampirii energetici - Metode de autoaparare", "Atacurile energetice si modalitati practice pentru apararea copiilor", "Bioenergetica locuintei" si "Apararea familiei de atacurile energetice" - toate scrise de Grigori Kapita, aparute la Rovimed Publishers.
De cate ori nu ne-am simtit brusc vlaguiti fara sa avem vreo problema medicala? Si in acea zi nu am mai putut face nimic?!
Mircea Geoana este nascut in zodia Racului. Anul trecut, Racii au fost foarte bine sustinuti, dar atentie, din cauza faptului ca au Luna Neagra in Varsator, orice poate rasturna situatia.
"Sunt convins ca tehnicile (atacurile energetice) au fost folosite de catre toti. Cel putin cativa dintre candidati sunt tinte", a spus la Antena 3 generalul Strainu.
Cartea "Vampirii energetici - Metode de autoaparare" este consacrata unui fenomen serios si deloc inofensiv pentru sanatate: vampirismul energetic. Sunt oameni capabili sa-si produca energia singuri, si oameni ce prefera sa o obtina de la altii. Ce se intampla in cazul unui schimb energetic ilegal (pericolul vampirismului) si care sunt modalitatile de a rezista acestui fenomen? Raspunsuri la aceasta intrebare le gasiti citind aceste carti.
Intrebat ce parere are despre lucrurile declarate de Mircea Geoana, Ion Iliescu il face pe acesta in mod direct sau indirect: "naiv". "Dar ce, crede in naivitati de genul acesta, cu flacara violeta, cu atacuri energetice?! Eu nu cred astfel de naivitati si tratez cu toata distanta aceste declaratii!", spune Ion Iliescu.
Despre atacurile energetice vorbeste Grigori Kapita in cartea sa, "Vampirii energetici: "In natura schimbul energetic se realizeaza permanent, in lumea energiei traieste si de asemenea exista omul. Toata viata lui este un circuit energetic in diferite doze de emisie si absorbtie. Cand omul produce el insusi energie necesara pentru a exista in raport cu ceilalti oameni, isi daruieste energia, primind-o in schimb pe a altora, in felul acesta oamenii relationeaza, fac schimb de senzatii, de strangeri de mana, de sentimente, cuvinte, ganduri. Dar unii oameni, ca urmare a unei imaturitati sufletesti si a lenei sau insusirilor egoiste, prefera sa ia mai mult decat ofera. Captandu-si energia necesara, ei comit atacuri energetice - in esenta, un furt de forte vitale.
Aceasta se evidentiaza mai mult sau mai putin constient sau inconstient, dar cat de frecvent este fenomenul scapa inchipuirii multora. Nu trebuie uitat ca noi nu traim pe pamant doar asa, de florile marului, si ca in fiecare dintre noi are loc in permanenta o lupta intre Dumnezeu si Diavol. Dar oamenii sunt orbi", ei nu stiu, nu vad ce se intampla injurati lor. Iar razboiul fortelor subtile este de asemenea invizibil pentru ei. Unde are el loc? Care sunt telurile Iui? Lumea insasi este acest razboi continuu si campul de operatii il reprezinta omul. Iata si de ce am apelat la un termen militar precum e atacul". Fortele intunecate nu trebuie niciodata subevaluate. Ele invadeaza in permanenta si se fac prezente in acele manifestari ale vietii omenesti unde controlul mintii este slab. Prin urmare, ce se intampla in decursul schimbului energetic inegal? In ce consta pericolul? Acest fenomen este numit frecvent vampirism". Legendarii vampiri din poveste parca se hraneau cu sangele propriilor lor victime. Ce fel de sange beau si ce fel de vampiri sunt? Astea sunt basme! Asa ceva nu exista! mi se va spune. Eu pot raspunde intr-un singur fel: cat de mult as vrea sa fie acestea basme!
In realitate, desigur, ar fi fost mai adecvat sa numim acest fenomen vampirism numai in cazul in care are loc un atac cu totul constient, indiferent de felul in care il resimtim. Astfel de cazuri exista, se intelege, dar sint foarte rare. Fenomenul despre care vorbim in fapt s-ar numi mai propriu parazitism, o dorinta constienta sau inconstienta de a trai pe socoteala altuia".
Si revenind la aceste atacuri energetice, Mircea Geoana ar putea sa scape de ele mergand si rugandu-se la biserica.
Mircea Geoana este nascut pe 14 iulie 1958, in zodia Racului. Dar Mircea Geoana nu trebuie sa dispere pentru ca nu a iesit presedinte. Ce-i al lui e pus deoparte! In acest an, Racului i s-ar putea cere sa tina chiar el un program intern de instruire la locul de munca. Mijlocul lui septembrie i-ar putea aduce un contract neprevazut, in timpul unei calatorii sau in orice mediu in care poate face dovada inzestrarilor sale. Va intrezari ceea ce se va intampla in 2011 atunci cand Jupiter va vizita pentru scurt timp Berbecul, a zecea casa solara a voastra, a carierei si a statutului professional, intre 5 iunie si 7 septembrie. Ca prioritate, cel nascut in Rac trebuie sa-si stabileasca prioritatea de a cunoaste oamenii potriviti si de a face tot ceea ce le sta in puteri pentru a-si potenta abilitatile si cunostintele profesionale, dat fiind ca Jupiter isi petrece majoritatea anului in Pesti. Daca nu e sigur cum ar trebui sa procedeze, ar trebui sa vorbeasca cu un mentor sau cu cineva din sfera lui de activitate.