Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (2.80 secunde)
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. ... Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera.
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. ... Emil Boc este primul care a inceput atragerea unei sustineri cat mai consistente pentru a castiga sefia PD.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, candidat unic pentru sefia partidului la Conventia din 25 iunie, si-a lansat in teritoriu, in mai multe orase, motiunea populara, “Romania prospera, Romania Democrata“.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Gandul publica un grupaj intitulat 'Boc pregateste Romania pentru revolutia masinutei electrice: ... Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
Gheorghe Funar ii solicita procurorului general al Parchetului instantei supreme sa dispuna inceperea cercetarii penale impotriva presedintelui PD, Emil Boc. ... Potrivit acuzatorului, Boc ar avea un comportament similar cu cel al fostului sau sef, Traian Basescu.
Primul ministru Emil Boc a tinut azi, pe un ton iritat, o declaratie de presa extraordinara, la sediul PD-L, in care de cateva ori a remarcat ca nu toti reprezentantii PSD au venit la sedinta coalitiei, nominalizandu-l doar pe Mircea Geoana.
Guvernul Boc a cazut astazi cu 258 de voturi pentru, in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Astfel, Guvernul Boc devine primul guvern din Romania schimbat printr-un astfel de demers.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Potrivit lui Tanase, presedintele Traian Basescu a fost "multumit" de comportamentul lui Emil Boc in mandatul trecut de prim-ministru, el "neiesindu-i din cuvant sefului statului".
Boc e un bou!", pe care il puteti citi in continuare. 'Boc este un bou! ... Schema de calcul, daca va exista, va fi prin analogie cu ceva. ... Ii inteleg pe militari, inteleg si intentia lor de a-i da cu gradele in cap.
"Problema domnului Basescu nu e aceea ca Guvernul Boc nu e un guvern bun, si ca ar dori sa-l amelioreze cumva cu o participare liberala sau a altora, ci ca exista inca, in ciuda tuturor demersurilor, pe toate planurile pe care le face, o opozitie firava, deseori neinspirata, cu probleme si la noi, dar mai ales la PSD.
"Basescu se va lepada de Boc in toamna"', pe care il puteti citi in continuare.
Episodul 2 - Emil Boc", pe care o puteti citi in continuare. ... "Mandatul nostru nu e criza, ci rezolvarea si continuarea reformelor", Emil Boc - 22 decembrie 2008 Mai avem trei luni si facem doi ani de Guvern Boc.
'Traian Basescu i-a mai tras putin presul de sub picioare lui Emil Boc. Usor, usor, in jurul lui Emil Boc se strange latul tot mai tare.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc. ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc in plen: ... Emil Boc in plenul Parlamentului: ... Emil Boc, inaintea sedintei din Parlament:
Emil Boc presedinte!" Omagii premierului... ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Emil Boc: ... Emil Boc isi sustine motiunea.
MULT SUCCES GROPARULUI BOC!", pe care il puteti citi in continuare. ... El a laudat campania de genocid si distrugere nationala a guvernarii Boc, pe care o patroneaza, afirmand:
google-analytics.com