Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (3.63 secunde)
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
Presedintele Basescu a explicat ieri ca a decis sa accepte propunerea PD-L pentru postul de premier, Emil Boc, si sa nu mai prelungeasca discutiile cu partidele pe subiectul sefului executivului, deoarece Romania are nevoie urgenta de un guvern pentru a asigura primirea transelor de la FMI.
Dupa alegeri noi vrem sa guvernam cu masuri si solutii de stanga, ei vor sa guverneze cu masuri si solutii de dreapta, dar asta numai si numai oamenii pot sa decida, nu o intelegere intre mine si domnul Antonescu sau intre noi ca partide.
prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor. ... Nu pot fi insa de acord cu pasivitatea si lipsa de preocupare a autoritatilor, care nu ar fi trebuit sa lase lucrurile sa ajunga pana in acest punct.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". "Emil Boc, astazi, a fost corect.
Ultimele zile ale premierului impopular Emil Boc Nationl informeaza: Ultima misiune a maurul ui Boc!Dupa ce motiunea opozitiei pe Codul Muncii va fi re spinsa, premierul va face o miscare surpriza.
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu.
"Soarta lui Boc" (autor Dan Tapalaga). ... Premierul Emil Boc a continuat, marti seara, la Realitatea TV, ce a inceput pe 15 februarie, cand s-a razgandit subit, la fel ca Tariceanu in 2005, si a dat peste cap planul debarcarii sale.
Boc le-a prezentat prefectilor cele 10 prioritati ale Guvernului Premierul Emil Boc le-a prezentat sambata prefectilor din intreaga tara, reuniti in statiunea Baile Felix, cele zece prioritati ale Guvernului pe termen, scurt, mediu si lung.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV.
Asta inseamna ca avem de luat masuri, unele nu foarte placute, dar, cu siguranta, foarte necesare comunitatilor, ca sa mergem pe un drum bun si ca sa ne consolidam ca tara", a afirmat Boc. ... La prima boala economica majora, exista riscuri majore cu privire la functionarea tarii.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, a dat semnalul de lupta, la intalnirea cu primarii si consilierii PSD, si a anuntat ca partidul va ramane "inca douazeci de ani" cel mai puternic partid din Romania, care va castiga toate alegerile pana in 2009, si apoi si Cotroceniul.
Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
Vezi o selectie cu cele mai bune bancuri generate de caderea guvernului MRU • Elena Udrea a spus ca pe Sorina Placinta o durea burta din cauza ca in ultimele zile a mers pe burta, negociind cu PNL.
Cu siguranta... nimic nu-i poate afecta pozitia, atata vreme cat ea se disputa pe forumuri de discutii limitate la bancuri cu olteni si moldoveni. Pacat insa ca de la bancuri, "smulsa" din timp in timp pentru a raspunde realitatilor inconjuratoare, persoana in cauza are reactii similare cu trezirea capcaunului.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta. ... echipajul si l-a ales singur, cu ciungii, ologii, tradatorii si secunzii slabi pusi la carma Romaniei.
google-analytics.com