Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu: "Basescu se va lepada de Boc in toamna"', pe care il puteti citi in continuare.
'Este posibil ca recentele critici ale europarlamentarului Cristian Preda la adresa sefului sau pe linie de partid, premierul Emil Boc, sa transmita indirect punctul de vedere al Cotrocenilor dar, totodata, sa ascunda si o serie de aspiratii individuale de acaparare a unor functii la varful PDL, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

"Abia la toamna Basescu isi permite sa se lepede de Boc"

El avertizeaza: "Abia la toamna Basescu isi permite sa se lepede de Boc si sa forteze ungerea unui Cabinet apolitic". De cateva luni bune, subliniaza Parvulescu, premierul Emil Boc este sacrificat pe altarul guvernarii PDL, la consimtamantul lui Traian Basescu. "Emil Boc este omul de sacrificiu. Nu stiu daca si-a asumat aceasta soarta dar nu prea are ce sa mai faca. Probabil ca mai spera deoarece deoarece acest tip de speranta este proprie atat bolnavilor cat si politicienilor. Declaratiile lui Cristian Preda pot trada o serie de ambitii la o pozitie guvernamentala sau chiar la una de conducere in sanul PDL. Momentan, Basescu nu se poate lepada de Boc, o poate face la toamna cand, cel mai probabil, va forta numirea unui guvern mic, apolitic, care sa pregateasca urmatoarele alegeri. Indiferent de conotatiile declaratiilor lui Cristian Preda, premierul Emil Boc este, momentan, paratraznetul de serviciu", explica presedintele ProDemocratia.'