Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (4.53 secunde)
Boc, in razboi aprig cu Palatul Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, intitulata "Presedintele jucator mizeaza pe o fundatura, primarul Emil Boc se ascunde in ea", pe care o puteti citi in continuare.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD. In aceeasi zi, si Cozmin Gusa a declarat ca Boc este suspect de colaborationism cu fostul partid de guvernamant.
Dupa ce marti toti cei 15 ministri ai noului guvern Emil Boc au primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, astai Executivul intra in votul plenului celor doua camere ale Parlamentului. La un an de la prima investire, Emil Boc s-a intors pentru un nou vot in Parlament.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. Nici scaunul lui Boc nu este sigur dupa ce mai multi parlamentari pedelisti au cerut demisia intregului guvern.
Guvernul Boc s-a remaniat sau, mai degraba, s-a remaiat, ca un ciorap deja facut praf pe care Croitorasul cel Viteaz incearca, totusi, sa-l mai poarte.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in parlament o lista de zece masuri pe care guvernul le-a luat pentru a combate efectele crizei economice, in replica la criticile aduse de opozitie.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Ianuarie Anul politic 2011 a debutat cu un esec major: ... Dupa o colaborare de lunga durata cu PSD, conservatorii schimba "locomotiva" si se ataseaza liberalilor, formand Alianta de Centru-Dreapta (ACD). ... Emil Boc se intalneste la Palatul Victoria cu directorul fabricii Nokia din Jucu, Risto Meskus.
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. ... Cu furt si cu tembelism local, care l-a facut, de altfel, de 3x primar pe Funar, daca pana la urma Boc e declarat castigator al Primariei Clujului, asta e pierzania PD-L.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
In istoria mai noua a Principatelor Unite, Emil Boc va ramane, indiscutabil, ca un producator de hazliu. ... Pentru ca Emil Boc nu e un om. ... Luni, la finele sedintei Biroului Permanent National al PD, Emil Boc a tinut o conferinta de presa.
'Pe domnii Basescu&Boc nu prea i-a vazut nimeni pe la spectacole de teatru, la opera sau la filarmonica.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Presedintele democrat, Emil Boc, sustine ca in interiorul Aliantei sunt raporturi bune de colaborare, dar atrage atentia unor „limbuti“, care ar fi trebuit sa aiba „gura mare“ cat erau in Opozitie, iar nu acum, cand au ajuns la Putere.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
google-analytics.com