Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (2.59 secunde)
Boc:
Premierul Boc a stabilit prioritatile pentru cele 6 luni ramase din 2009. ... Toate aceste precizari au fost facute de Emil Boc.
Boc vrea management privat la toate companiile de stat Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Targu Jiu, ca Guvernul doreste instituirea managementului privat la companiile de stat ca o alternativa la situatia actuala, aceasta fiind o solutie pentru imbunatatirea actului de conducere a acestor companii.
Adevarul despre investitiile Guvernului Boc Saptamana trecuta premierul Emil Boc ne prezenta bugetul Romaniei pentru anul 2012, un buget pe care il caracteriza drept "responsabil" si de "consolidare a cresterii economice".
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... Guvernul a intrat in jocul politic anti-Basescu, ceea ce, surprinzator pentru unii, i-a permis sa reziste la 30 motiuni si l-a tinut pe Tariceanu premier pe o perioada comparativa cu mandatele lui Nastase si Vacaroiu.
Emil Boc, deja cu mandatul de presedinte plin al PD, a anuntat raspicat ca o astfel de manevra politica nu este posibila.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri ca PD va propune un guvern minoritar al Aliantei D.A. ... decat o coabitare, la infinit, cu PSD la guvernare. ... Cei care au urechi sa auda“, a explicat Boc.
Astfel, se va vedea foarte clar cine doreste si cine nu doreste cu adevarat adoptarea Legii lustratiei, dincolo de orice campanii de imagine", a sustinut presedintele PD, Emil Boc, intr-un comunicat remis presei. Boc a reafirmat sprijinul democratilor atat pentru Legea lustratiei, cat si pentru deconspirarea Securitatii.
Presedintele PD, Emil Boc, sustine ca se bucura de increderea membrilor partidului si ca nu a primit semnale din teritoriu privind existenta unor nemultumiri dupa scoaterea democratilor de la guvernare.
Contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al tineretului PD-L, Bogdan Boza, care a primit doar doua voturi la Consiliul de duminica, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa liderului PD-L, Emil Boc, cerandu-i demisia si acuzandu-l de "complicitate la promovarea Elenelor".
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat duminica, dupa semnarea Parteneriatului cu PSD, ca ambele formatiuni au inteles ca "vremea disputelor trebuie sa inceteze". "Am semnat astazi Parteneriatul pentru Romania si pornim la drum cu un singur obiectiv, de a da Romaniei o guvernare stabilia si eficienta in vremuri grele.
Premierul Emil Boc a spus ca guvernarea liberala a topit ca la cazinou banii munciti de romani, iar Crin Antonescu i-a acuzat pe actualii guvernanti de minciuni si erori permanente si a cerut eliminarea impozitului minim.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Premierul Emil Boc a declarat sambata ca nu trebuie sa consulte coalitia daca vrea sa remanieze un ministru, ci este obligat doar sa informeze.
eternul si fascinantul Emil Boc! Aceasta desemnare spulbera orice iluzie - la cei care or fi avut asa ceva - in legatura cu speranta ca, in al doilea mandat, presedintele Basescu va avea un cu totul alt comportament decat in precedentul.
Europarlamentarul PD-L il critica pe presedintele Emil Boc pentru faptul ca acesta pare sa tina partea oligarhilor din partid si nu a celor care nu vin din lumea afacerilor.
O mare parte a dezbaterii s-a canalizat insa pe "zambetul arogant" al premierului Boc. ... Cel putin asa a reiesit in urma dezbaterii organizate aseara, la TVR, cu liderii celor patru formatiuni prezente in legislativ:
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, ironizeaza "curajoasa" decizie a PD-L de a elimina din sigla formatiunii cratima dintre cuvintele "democrat" si "liberal", notand pe blogul sau ca Emil Boc a dezvoltat "fobia minusului" dupa ce a taiat pensii si salarii.
guvernul Boc ar putea fi demis pana vineri", anunta Inpolitics. Situatia politico-economica devine exploziva, iar ultimele informatii neoficiale acrediteaza ideea unei posibile debarcari a guvernului Boc in urmatoarele 72 de ore, daca nu se decid - si se si legifereaza - masuri de o duritate extrema.
"Daca criza continua, demiterea lui Boc va veni de la sine"' , pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com