Constantin Gheorghe publica pe blog un articol intitulat "Axioma: Boc e un bou!", pe care il puteti citi in continuare.
'Boc este un bou! Asta nu mai trebuie dovedit, este o axioma! Guvernul condus de el este cel mai incompetent si mai corupt din intreaga perioada post-decembrista. Asta este pe cale sa devina o axioma.
Sa exemplificam: recalcularea tuturor pensiilor speciale in functie de contributie. De la Cuza incoace militarii au avut un sistem de pensii special. Ele au fost platite de stat. Schema de calcul, daca va exista, va fi prin analogie cu ceva. soldat prost, gunoier. Plotonier, frizer, locotenent, invatator, general, deputat. Ceea ce ar fi o tampenie cat casa. Ii inteleg pe militari, inteleg si intentia lor de a-i da cu gradele in cap.
Treaba va si mai distractiva la SIE: spion incepator, barman, sau cum? Si cum ii clasificam pe aia? Unii n-au vazut sediul SIE nici in poze. Bun, raman judecatorii si procurorii. dar cum ei au justitia la indemana, i-o vor trage lui Boc peste bot de nu se va vedea. De altminteri, Guvernul si administratiile au pierdut sistematic toate procesele "epurarilor pe criterii politice". Si dac-o tine tot asa, Boc are toate sansele sa fie condamnat sa plateasca el banii cheltuiti cu reincadrarea celor abuziv trimisi la plimbare. Sa-l vedem, platesc regii asfaltului pentru el?
Nu mai vorbesc de recompensele date unor idioti precum Ionut Popescu, altminteri foarte "competent" consilier economic al lui Boc. Uite cat de competent: in 2009 economia a scazut cu 7,2%, iar in ianuarie inflatia a fost de 1,68%, fata de 0,3% in decembrie. Uau! Parca iesisem din recesiune in trimestrul patru.
Mai mult, scaderea s-a accelerat fata de trimestrul trei 2009, cand a fost de 0,25%, fata de 1,5% in trimestrul patru. Iar consumul s-a contractat cu 37,3% in 2009. Este enorm. Si cu toate astea inflatia creste, in loc sa scada.
Ne miram de ce tace malc Pulea Voda (Traian Basescu - n.red.)? Pai, un diftong de scoate, va fi linsat mediatic. Boc este produsul lui. De fapt, Boc se confunda cu el. Asta e marea lui problema: el a fost premier in 2009, nu Boc.
Si apoi, cum dracu putem iesi din recesiune, cand nimic nu se misca in economie? Toti au ales calea cea mai simpla: au dat oameni afara. Bun, dam afara si din sectorul bugetar, micsoram si pensiile. Si ce urmeaza? Pai, nimic!
Mai traiti? Bineee!'