Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (8.22 secunde)
sa minimalizeze aceste scandaluri, ele risca sa capete tot mai mult aspectul unor acte de terorism, acte pe care nu le justifica asezarea lor sub titulaturi anticomuniste, mai ales ca pedelistii care le promoveaza sunt, si ei, fosti comunisti.
In principal, noile competente se refera la incheierea de acte de control pentru stabilirea starii de fapt fiscale, precum si pentru constatarea imprejurarilor privind savarsirea unor fapte prevazute de legea penala in domeniul financiar-fiscal, sesizand, dupa caz, organele de urmarire penala.
Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate.
Dan Voiculescu a mai precizat ca ar dori ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare sa figureze inca 5 acte normative, pe langa cele 3 cerute de seful statului.
(...) E fals in acte publice, chestie grava. Daca ajunge la Parlament, unii vor spune iata motivul pentru care Dan Voiculescu ar putea sa sustina suspendarea presedintelui.
Pe de alta parte, udemeristii nu ar putea sa explice electoratului propriu de ce un etnic maghiar va trebui sa vina taman de la Targul Mures, la Brasov, pentru a rezolova niste acte sau probleme administrative.
Prin intermediul acestui call-center se pot obtine informatii multiple, privitoare la programul de functionare a instantelor, taxele de timbru (modalitatea de plata si contul unde se achita), eliberarea unor certificate sau copii dupa diverse acte, depunerea unor acte la dosare, cand si cum se poate studia un dosar, dar si cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unei hotarari judecatoresti.
Hotararile consiliului local au fost comunicate in termenul legal Institutiei Prefectului, dupa care a urmat un lung schimb de solicitari de acte si documente, respectiv raspunsuri, intre cele doua institutii.
Fara a pune la socoteala marturiile colegilor, logica si biografia oficiala cu cantec, e limpede ca Traian Basescu a fost securist cu acte, cu semnaturi si cu stampile.
practica ordonantelor de urgenta si a asumarii raspunderii guvernului pentru acte normative esentiale l-au transformat in umbra a ceea ce ar trebui sa fie.
Directorul grupului de firme Xandor a mai declarat ca din cele 46 de dosare carora le-a facut nota de acceptare in program, doar trei au putut prezenta acte din care sa reiasa data inmatriculari, "ceilalti botosaneni fiind pusi pe drumuri pentru a face rost de actul cerut de autoritati.
De pilda, AmCham a solicitat ca proiectele de acte normative sa-i fie trimise cu cel putin o saptamana inainte de data la care i se solicita comentariile, precum si organizarea a cel putin unei intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor inainte de a fi finalizate amendamentele la acte normative fiscale importante.
Reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Centrale Termice (APICT) acuza autoritatile ca incearca sa limiteze numarul debransarilor, prin solicitarea unui numar mare de acte si aprobari costisitoare, incalcand astfel dreptul populatiei de a opta pentru modalitatea dorita de asigurare a confortului casnic.
Inca n-am primit nici o dispozitie cu privire la intocmirea acestor acte, nici despre monetare nu stim nimic. ... "Au venit jandarmii si au afisat posterele cu leul nou, dar nimeni nu ne-a spus nimic cu privire la monetare, case de marcat, registru de casa sau alte acte contabile.
Introducerea de catre Guvern a noi taxe, cum ar fi accizele pentru alcool si tutun, prin alte acte normative decat Codul Fiscal, este contestata cu vehementa de catre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania-1903 (UGIR-1903).
este nationalizata fara acte de regimul comunist si trecuta spre administrare Ministerului Fortelor Armate ale R.P.R. ... Acte intocmite de o jurista...
Dupa verificarea de aici, fostul proprietar al rablei pleaca cu trei acte - unul necesar la radierea din circulatie a masinii, unul pentru scoaterea din evidenta fiscului si cu un certificat de predare in vederea distrugerii, care tine loc de chitanta in valoare de 30 de milioane de lei, care va fi inmanat dealerului la care s-a inscris.
Se cauta acte din 1945 "Comisia Judeteana s-a pronuntat prin Hotararea nr. 122/27.04.2005 pentru respingere pe motiv ca actul doveditor este din anul 1937.
Desi legea venitului minim garantat, precum si cea de acordare a indemnizatiilor de crestere a copilului, au suferit o serie de modificari, normele metodologice de aplicare a noilor acte normative nu au aparut inca.
Este si cazul ultimelor societati descoperite de comisarii Garzii, de fiecare data fiind vorba despre firme detinute in acte de persoane care habar nu au ca au semnat pentru derularea unor afaceri ilegale de milioane de euro.
google-analytics.com