Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (2.82 secunde)
De data aceasta, in sesizarea primita de procurorii din Novaci scrie ca Mosor a eliberat acte de proprietate unor persoane care nu aveau nici un drept.
Acesta afirma ca secretizarea acestor contracte a favorizat derularea marilor acte de coruptie.
Saftoiu a invocat Hotararea de Guvern 50 din 2005, republicata, conform careia proiectele de acte normative pentru care, potrivit legii, este necesar avizul Consiliului Suprem de Aparare a tarii se supun spre adoptare Guvernului numai dupa obtinerea acestui aviz.
Potrivit unui comunicat remis, joi, Agentiei Mediafax, semnat de cei doi deputati, prezenti la lucrarile de joi ale comisiilor, dezbaterea pe aceste acte normative a fost imposibila din cauza lipsei cvorumului generata de absentele "tactice" ale unor deputati PNL si PSD.
Presedintele PLD, Theodor Stoolojan, cere demisia ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, pentru initierea ordonantei de urgenta privind comisia de la Cotroceni pentru avizarea inceperii urmaririi penale a unor ministri suspecti de acte de coruptie.
Marius Nicoara sustine ca nu are cunostinta ca impotriva sa sa se fi dispus inceperea unei cercetari penale de DNA sau sa se fi efectuat acte premergatoare inceperii urmaririi penale.
Senatorul Onaca a primit inalta distinctie pentru "contributia la promovarea omeniei, tolerantei si reconcilierii, pentru acte umanitare si pentru sprijinul oferit bisericii".
Potrivit statisticii CSM, Guvernul Romaniei a initiat, intre anii 2004-2007, 87 de acte normative (legi, OUG si hotarari) care vizau activitatea autoritatii judecatoresti si care au fost adoptate fara avizul Consiliului.
In cadrul discutiilor, vor fi abordate si problemele legate de ignorarea CSM in avizarea proiectelor de acte normative elaborate de Guvern.
Bolcas a aratat ca, in prezent, exista 283 de acte normative, de la legi la ordine ale ministrilor si hotarari, care vorbesc despre atributii sau obligatii pe care le au presedintii de CJ, acte normative care vor trebui revizuite in totalitate.
In plus, social-democratul este actionar, prin sotia sa, la Banca Tiriac, Mihaela Geoana controland, in acte, alte doua societati comerciale extrem de rentabile. ... Buticul este detinut in acte de Victoria Asanache, dar intervin doua elemente care ne fac sa credem ca SRL-ul apartine, de fapt, familiei Geoana.
Presedintele UNJR a motivat solicitarile prin faptul ca rapoartele au fost date "cu exces de putere" si sunt "nelegale", mentionand ca "o structura parlamentara a incalcat grav limitele in care Parlamentul se poate exprima prin acte sau fapte juridice", cu mentiunea ca analiza probelor unui dosar de urmarire penala si pronuntarea pe fondul cauzei revin in exclusivitate instantei de judecata in raport cu o cauza penala.
Asociatia "Adevar si Dreptate" precizeaza ca a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie impotriva admiterii candidaturii lui Dan Voiculescu intr-un colegiu din Bucuresti, dupa ce organizatia a sesizat procurorii cu privire la falsul in acte publice de care s-ar face vinovat presedintele fondator al Partidului Conservator, solicitand anchetarea acestuia.
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase.
Fostul coleg de partid al acestuia, subprefectul Liviu Andrei, a declarat ca abia astepta ocuparea celui de-al doilea post de subprefect, intrucat a avut foarte multe acte de semnat. ... Bine ca a venit la prefectura, pentru ca erau foarte multe acte de semnat, tone!
"Am decis ca Guvernul sa-si asume raspunderea in fata Parlamentului asupra celor doua acte normative de care am mentionat. Aceste acte normative sunt importante din cel putin doua motive.
In schimb, Mircea Banias s-a aratat surprins sa auda ca seful ITM Constanta nu a semnat contractul de management pentru postul de director al institutiei, dar semneaza din aceasta postura acte oficiale:
Presedintele roman s-a referit si la subiectul securitatii Israelului, despre care care a spus ca "nimeni nu poate cere Israelului sa tolereze acte de terorism pe propriul teritoriu sau insecuritate la frontiere.
, dedicata celor de la ANI, a adus acte doveditoare ca Agentia Nationala de Integritate s-a inselat in ceea priveste acuzatia de incompatibilitate cu functia de primar, fiindca el nu este, asa cum a concluzionat ANI, administrator al firmei Nisipuri SA.
Taranistii ii imputa acestuia si hotarari abuzive de desfiintare a Juriului de Onoare, Disciplina si Arbitraj, catalogate drept acte de razbunare, ca urmare a hotararilor de anulare a indepartarilor din functiile de conducere BNC, CNC si din fruntea unor organizatii teritoriale, decizii operate de Milut.
google-analytics.com