Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.51 secunde)
„Motivul aceste convocari consta in dorinta noastra de a incepe sesiunea extraordinara a Senatului cu dezbaterea legilor, pe baza unui regulament actualizat“, se arata in scrisoarea depusa de cei sase semnatari. Potrivit calendarului Coalitiei, data-limita pentru inlocuirea lui Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase este 15 septembrie.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de numire a 15 personalitati in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman (ICR).
Noul regulament prevede simplificarea procedurii de revocare a presedintelui Camerei Deputatilor, Coalitia de guvernare angajandu-se prin protocol sa-l schimbe pe Adrian Nastase pana la 15 septembrie.
si Partidul Conservator nu detin insa majoritatea in consiliu, avind doar 15 consilieri, pe cind coalitia formata din PSD si viitorul Partid Popular au 18, ceea ce inseamna ca Alianta ar trebui sa cistige voturile a inca doi consilieri pentru a-si putea impune omul dorit.
Mihai-Razvan Ungureanu a declarat ca este nevoie de ambasadori cu un mod de gandire „fara clisee, fara nici o tangenta cu o epoca de care trebuie sa ne despartim o data pentru totdeauna, dupa 15 ani, fara nici un regret si fara reflexe intarziate“.
Desi cel putin oficial scorul voturilor din CJ le este defavorabil,15 - 18, liberalii sustin ca vor cistiga presedintia deoarece se bazeaza pe voturile a doi PSD-isti.
Parlamentarii celor patru partide din Coalitia guvernamentala s-au miscat repede si au sesizat Biroul Permanent pentru declansarea procedurilor legale in vederea convocarii unei sesiuni extraordinare a Camerei pentru modificarea Regulamentului acestei institutii in sensul schimbarii din functie a presedintelui institutiei cu majoritatea simpla a voturilor.
Tumultul alegerilor locale si generale din 2004 a trecut.
Singura mea teama este aceea ca judetul pe care ei l-au condus timp de 15 ani este cel mai sarac din tara ", a replicat prefectul Roman.
Geoana a fost de parere ca, pana cand aceasta formatiune nu va avea curajul sa recunoasca faptul ca este parte a unui sistem neperformant politic si social, n-o sa poata merge mai departe pentru urmatorii 10-15 ani.
Iar dupa ce apele se vor mai linisti, este asteptat sa soseasca la Constanta si Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator, in perioada 15-30 septembrie a.c.
Noul sediul al Senatului are 42.000 de metri patrati, dintre care 15.000 de metri patrati reprezinta spatiul util pentru birouri.
El a remarcat ca Romania, dupa 15 ani de la Revolutie, inca mai are probleme la nivel institutional si a amintit ca au existat situatii cand institutiile de forta ale statului au refuzat sa apere democratia, referindu-se explicit la mineriade.
Romania dupa 15 ani are mari probleme legate de functionarea institutiilor democratice“, a adaugat Basescu. Cu toate acestea presedintele, dupa cum ne-a obisnuit, vede si partea plina a paharului, ramanand in continuare optimist in privinta aderarii Romaniei la Uniunea Europeana pe 1 ianuarie 2007.
O parte din persoanele care il ^sapa^ pe Stanca poarta emblema ^Rotary^, iar omul cheie este Emilian Girdan, vice-presedintele PD Zalau, dupa cum ne-a spus aceeasi sursa. In data de 15 octombrie a.c.
El a subliniat ca „termenul de 15 va fi depasit in mod categoric, dar conteaza nu atat termenul, cat finalitatea“ si ca „nu se poate face in aceeasi zi modificarea Regulamentului si revocarea“.
Ciontu a mai argumentat dorinta sa de a fi acceptat ca membru al Comisiei pentru Sanatate, prin faptul ca in comisie exista, la ora actuala, 15 membri, iar numarul maxim se poate ridica la 22 de membri.
Potrivit acestei decizii, deputatii vor dezbate modificarile la Regulament in zilele de miercuri, 14 septembrie, si joi, 15 septembrie.
„Strategie superficiala si neserioasa“ Liberalul Paul Pacuraru, chestor al Senatului, a declarat in plen ca, in privinta reformei electorale si a votului uninominal, se poate vorbi despre un subiect aflat in actualitate de 15 ani, „tocmai datorita vandabilitatii sale pe piata publica“.
20 - 15 A doua miscare A urmat plecarea celor doi consilieri judeteni ai PRM, in urma excluderii lor din partid, la PNL.
google-analytics.com