Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.59 secunde)
Dupa ce saptamanile trecute Viorel Catarama cerea capul lui Calin Popescu-Tariceanu, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu (foto), a facut ieri un apel catre liberali pentru a salva doctrina si identitatea unui "partid de dreapta infiintat acum 150 de ani".
Chiar presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca, desi termenul de 15 iulie propus de PD pentru realizarea fuziunii dintre cele doua partide "nu e un termen nerealist", ar fi fost util ca democratii sa se consulte cu liberalii inainte sa lanseze propunerile privind fuziunea.
Nicolae Vacaroiu a declarat ca, in urma acestor solicitari, "Frunda va fi audiat" si vor fi audiati si cei care au fost acolo, iar pe baza acestor audieri "comisiile vor elabora un raport", pana miercuri - 15 februarie, care va fi trimis spre dezbatere plenului celor doua Camere reunite.
"Am lamurit toate lucrurile inca din 1999" Cu toate acestea, se pare ca actionariatul Blue Ocean Ltd Belize ar cuprinde si societatea comerciala la care deputatul Alexandru Mazare si fratele sau Mihai au detinut la un moment dat cate 15% din actiuni.
Din pacate, in ultimii 15 ani, in Constanta administratia s-a ocupat de toate si n-a iesit nimic, iar aceeasi politica se continua si acum la nivel de Primarie si Consiliu Judetean Constanta", sustine Victor Manea.
La randul sau, avocata Liliana Poenaru, membra a PP, a declarat ca "30 martie este un termen excesiv de lung", care incalca termenul legal de 15 zile prevazut de Legea partidelor politice si chiar articolul 40 din Constitutie, privind libera asociere a cetatenilor.
Totodata, scurtarea de la 15 la trei zile a termenului in care comisiile juridice trebuie sa intocmeasca un raport in urma sesizarii presedintelui camerei respective cu privire la cererea ministrului Justitiei de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei unui parlamentar a fost adoptata cu 340 de voturi pentru si 5 abtineri.
Si aceasta pentru ca, la initiativa consilierului social-democrat Cristian Carjaliu, pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Eforie se afla un proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr.31 din 14.11.2003, prin care fusesera stabilite criteriile suplimentare fata de Legea 15/2003.
Boc este de parere ca fuziunea ar trebui sa aiba loc la data propusa de democrati, adica la 15 iulie 2006, in conditiile unei paritati de 1 la 1 intre PNL si PD pe listele parlamentare si locale si a aderarii la doctrina populara.
Dorinta lui Talpes de a deveni dintr-o data crestin-democrat dupa ce 15 ani a fost social-democrat pare aparent fara explicatie.
Deputatul PSD a adaugat ca in cazul in care erau dezbateri in Parlament, nu erau "140 de greseli, erau poate 10 sau 15, dar nu atatea".
Conducerea Consiliului National Secuiesc a anuntat ieri ca la Marea Adunare Secuiasca ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc la 15 martie, Ziua Nationala a Maghiarilor de Pretutindeni, CNS va lansa o proclamatie pentru infiintarea ¥inutului Secuiesc ca regiune autonoma.
ati adus astazi Parlamentului cea mai mare jignire din ultimii 15 ani. Ati spus ca Parlamentul nu era in stare sa dezbata legile sanatatii".
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Bórbely (foto), a declarat, in legatura cu manifestarea CNS din 15 martie - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, ca Uniunea dezavueaza faptul ca "unii se folosesc de sarbatoarea nationala maghiara pentru altfel de manifestari".
Reamintim ca Executivul si-a asumat raspunderea pe un pachet de 17 legi care reformeaza sistemul sanitar, dar PSD a atacat aceste legi printr-o motiune de cezura care a fost respinsa prin votul Parlamentului. Curtea Constitutionala va discuta sesizarea PSD pe 15 martie.
De asemenea, Calian solicita verificarea informatiilor privind organizarea manifestarii proclamative de la Odorhei, din 15 martie, si declararea acesteia ca fiind neconstitutionala.
Calin Popescu Tariceanu (prim-ministrul Romaniei, PNL) - 15.000.000 euro pentru ca Citroen se vinde bine 13. ... Ioan Hoban (deputat PNL) - 13.000.000 euro sau afaceri liberale de succes 15.
Reprezentantii Consiliului National Secuiesc au inceput de ieri sa distribuie in cutiile postale ale locuitorilor din judetele Harghita, Covasna si Mures 50.000 de fluturasi, pentru a anunta organizarea Marii Adunari Secuiesti din 15 martie, la Odorheiu Secuiesc.
"Toti proprietarii care au vandut prin 2002-2003 au vandut de la 6 la 15-20 de milioane de lei hectarul de teren arabil sau neproductiv, iar ei au luat 30 de milioane pe hectar.
Liderii unor asociatii si fundatii romanesti din Harghita au protestat fata de intentia Consiliului National Secuiesc (CNS) de a organiza, la 15 martie, la Odorheiu Secuiesc, Marea Adunare Secuiasca, cu prilejul careia se va exprima vointa ferma pentru auto-nomie teritoriala.
google-analytics.com