Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.81 secunde)
Conducerea Camerei deputatilor a decis ieri, la sedinta Biroului Permanent, ca cele 156 de miliarde cheltuite pentru mutarea senatorilor in cladirea Palatului Parlamentului si returnate de catre Senat sa fie consumate pana la sfarsitul acestui an.
ar putea obtine nu mai mult de 15-20% la alegerile parlamentare, iar daca PNL decide sa candideze in afara Aliantei risca sa piarda reprezentarea in legislativ.
Parlamentarii Romeo Raicu, presedinte al Comisiei de control SIE, si Mihai Stanisoara, presedintele Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, au declarat ieri ca sustin decizia CSAT privind infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii, pe care o considera drept „cea mai importanta decizie luata in domeniul securitatii nationale in ultimii 15 ani“.
Pe locurile urmatoare se situeaza Adrian Nastase cu 15%, Corneliu Vadim Tudor cu 11%, Mircea Geoana cu 7%, Theodor Stolojan cu 4%, Ion Iliescu cu 3% si Marko Bela cu 2%.
Instanta de judecata va hotari daca lucrurile stau asa sau nu cel mai probabil pe 15 decembrie, cind a fost stabilit un nou termen de judecata.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a acceptat ieri solicitarea Comisiei juridice de prelungire cu 15 zile - pana la 22 decembrie - a termenului de depunere a raportului asupra proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale.
Social democratii vor cere refacerea alegerilor pentru postul de vicepresedinte ocupat de Marcela Sighinas. Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
Referitor la nominalizarea componentei Comisiei pentru elaborarea Codului electoral, viceliderul grupului PSD, Bogdan Niculescu-Duvaz, a declarat ca nominalizarea celor 15 membri ai viitoarei comisii se va face la reuniunea de saptamana viitoare.
Liderii Consiliului National Secuiesc pregatesc in acest sens si manifestatii „pasnice“, incepand din 15 martie, Ziua Ungariei. ... Prima actiune de acest fel este programata la 15 martie 2006, de Ziua maghiarimii, in municipiul Targu Secuiesc.
Se leaga de necesitatea de a iesi din acest prag al increderii de 15,16 pana la 20% pe care Parlamentul s-a situat in ultimii ani“, a precizat presedintele Camerei.
Scrisoarea fost trimisa in contextul in care, la 15 decembrie, cu ocazia dezbaterii Raportului Moscovici, se vor discuta si amendamentele depuse de europarlamentarii maghiari, care vizeaza impunerea adoptarii legii statutului minoritatilor drept criteriu politic pentru aderarea Romaniei la UE.
Conform proiectului legislativ, pregatirea militara a tineretului se organizeaza pe baza de voluntariat, cu tineri apti medical, care au implinit varsta de 15 ani si pana la incorporare (n.r.
„PSD considera ca actuala guvernare de dreapta a incheiat un an de esecuri.“ Astfel a inceput presedintele partidului, Mircea Geoana, prezentarea „Cartii negre“, adaugand ca romanii au avut parte de cea mai mare teapa din ultimii 15 ani.
Deputatii au respins cu majoritate de voturi motiunea simpla depusa de Opozitie cu privire la epidemia de rujeola, „care a facut victime in Romania secolului XXI“.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 15 decembrie a.c., Constantin Fratila a atras atentia asupra lipsei unui cod fiscal, care va da nastere, in 2006, la „confuzie si instabilitate”.
au avut 596 de aparitii TV, pe o durata de 15.183 de secunde, PSD a avut 227 de aparitii TV cu un numar de 4.941 de secunde, PRM - 76 de aparitii totalizand 1.439 de secunde, Partidul Conservator - 66 de aparitii TV pe parcursul a 1.662 de secunde, iar UDMR - 36 de aparitii insumand 703 secunde.
Dezbaterea in Camera Deputatilor a legii privind statutul minoritatilor nationale a fost deja amanata pentru anul viitor, conducerea Camerei hotarand luni ca raportul comisiilor parlamentare asupra acestui proiect de lege sa fie realizat pina la 15 februarie 2006.
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri si batalionul "Lupii negri" din Kandahar, dupa ce cu o zi inainte a fost alaturi de militarii romani dislocati in Irak.
l 14 februarie - Vizita de lucru la Moscova, in Federatia Rusa, la invitatia presedintelui Vladimir Putin (14-15 februarie). l 16 februarie - Primirea unei delegatii a Conferintei Presedintilor Marilor Organizatii Evreiesti Americane, aflata in vizita oficiala in tara noastra.
google-analytics.com