Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (2.13 secunde)
Solutia de compromis propusa de PSD este de a include in noul Regulament o prevedere conform careia documentul sa intre in vigoare la 15 zile de la adoptare, timp in care Opozitia poate ataca documentul la Curtea Constitutionala.
El sustine ca Alianta nu va accepta nici macar termenul de 15 zile pentru contestarea regulamentelor.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ieri sa trimita Guvernului o lista detaliata privind cheltuielile pe care le presupune amplasarea Catedralei Mantuirii Neamului.
Tot ieri, plenul a dat votul final pentru 15 proiecte de lege care au fost adoptate pe articole in sedinte anterioare, dar care nu au fost votate din lipsa de cvorum, sase dintre acestea fiind prioritati legislative.
Asta dupa ce liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a avertizat duminica ca actuala Putere nu va accepta compromisul propus de PSD pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, care prevede un termen de 15 zile dupa adoptarea acestora pentru ca Opozitia sa poata face o sesizare la Curtea Constitutionala.
Veniturile ar urma sa reprezinte 31,2 la suta din PIB in 2006, fata de 31 la suta estimarile pentru 2005, adica o crestere de 15,4 la suta, in timp ce cheltuielile ar urma sa reprezinte 31,7 din PIB, fata de estimarea de 31,9 la suta din PIB in 2005, adica o crestere de 13,9 la suta.
Incursiunea liderului social-democrat a inceput din Piata Universitatii, a€žpunctul simbolica€œ in care pesedistii au instalat un cort si in care, acum 15 ani, a€žRomania s-a despartit in douaa€œ, PSD fiind situat de o parte, iar intelectualii si tinerii de cealalta parte.
Proiectul de lege privind minoritatile nationale este la un pas de a fi adoptat tacit, in cazul in care luni Senatul nu va ajunge la votul final.
Primul precizeaza ca obligatiile datorate la stat, cu exceptia impozitului pe venituri din salarii a€“ scadente pana la 30 noiembrie 2006 si neachitate pana la aceasta data de catre agentii economici distribuitori de carburanti si lubrifianti, stabiliti prin ordin al ministrului de Interne, al directorilor SRI, SPP, SIE si STS cu avizul Ministerului Finantelor a€“ se sting prin compensare cu contravaloarea carburantilor si a lubrifiantilor livrati de acestia pana la 15 decembrie 2006 in limita unor sume specificate in proiectul de buget.
El a acuzat lipsa banilor din bugetul primariei si a promis ca in urmatorii trei ani va face in sector ce nu s-a facut timp de 15 ani.
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
Coalitia guvernamentala functioneaza accidental in Parlament, in functie de interesele fiecarei formatiuni componente creandu-se ad-hoc diferite majoritati ciudate.
Pentru a se putea inregistra ca partid care sa poata participa la alegerile parlamentare, UCM trebuie sa adune 25.000 de semnaturi din 15 judete si in Bucuresti, pentru fiecare judet fiind necesare minimum 300 de semnaturi.
Basescu a precizat ca nu a afirmat niciodata ca actualul premier este cel mai bun din ultimii 15 ani, ci doar ca „avem cel mai performant Guvern”.
Potrivit lui Geoana, Adrian Nastase „este cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania de 15 ani, un om cu un imens bagaj de experienta politica“.
Tariceanu s-a referit si la proiectele avute in vedere pentru anul viitor, precum majorarea punctului de pensie cu 9,3% la 1 ianuarie si cresterea consumului de medicamente compensate cu circa 15%, dupa evaluarea managerilor din spitale, in principal a celor care au inregistrat cele mai mari datorii.
La dezbaterile de dupa-amiaza, lucrarile au continuat in aceeasi nota de dezinteres, pana la ora 15.00 strigandu-se de doua ori catalogul pentru a-i chema pe parlamentari la munca.
Vicepresedintele liberal al Consiliului Judetului, Marcela Sighinas, ii cere lui Durbaca sa renunte la lupta politica si sa se aseze la masa negocierilor.
El a declarat ieri ca face apel la populatia judetului sa sprijine initiativa de infiintare a Partidului Civic Maghiar (PCM), astfel ca „dupa 15 ani si pentru comunitatea maghiara din Romania sa poata incepe procesul de democratizare, al carui principiu de baza este pluripartitismul“.
Boureanu invoca in spijinul solicitarii sale faptul ca PNL a ajuns in 10 luni de la 28% in preferintele electoratului la doar 15 la suta.
google-analytics.com