Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.52 secunde)
Un alt proiect de lege care a dus la dispute politice a fost cel cu privire la Statutul minoritatilor nationale, care a fost respins de senatori in octombrie si amanat de deputati pentru sesiunea de primavara de anul viitor, cand la 15 februarie comisiile sesizate vor depune un raport de fond.
Social-democratii vor sa demonstreze actualei Puteri ca sunt pregatiti in orice moment sa preia fraiele guvernarii, cele 15 departamente ale PSD, specializate pe diferite domenii si conduse de catre fostul premier Adrian Nastase (foto), intentionand sa inceapa anul in forta.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Noua achizitie o completeaza pe cea facuta in 1987, cand senatorul a devenit posesorul unei locuinte de 100 de metri patrati, a carei valoare impozabila declarata este de 15.000 de euro.
Udrea este proprietara a doua hoteluri si 15 spatii comerciale, iar in contul curent pastreaza 600 de milioane de lei.
La Cotroceni, primii care si-au reinnoit declaratiile de avere sunt presedintele Traian Basescu si consilierul de stat Dan Vuerich. In noua declaratie de avere a sefului statului apar insa inadvertente in ce priveste anul de achizitionare a terenurilor si cladirilor pe care le detine.
Strachinaru a argumentat ca pana la 15 februarie comisiile de specialitate din Camera Deputatilor nu vor putea discuta toate amendamentele depuse.
Conducerea democrata a decis ca nu exista nici un motiv pentru a-si schimba vreun ministru din Cabinetul Tariceanu, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, declarase ca la Colegiul Director din februarie unii ar putea sa piarda sprijinul politic.
"Au fost niste calcule acolo, credem noi foarte exagerate, care se ridica undeva la 15,3 milioane RON", a explicat Lemeni.
Liderii partidului vor lansa in cateva zile un sondaj de opinie intern prin care intentioneaza sa afle daca proiectul fuziunii cu PNL ar avea sau nu succes. Membrii PD ar urma sa raspunda intrebarilor chestionarului cu privire la fuziune in data de 15 ianuarie.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, conservatorul Sergiu Andon, sustine ca legea privind declaratiile de avere este confuza si trebuie modificata astfel incat sa fie eliminate neclaritatile pe care le contine.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Astfel, se va pedepsi cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi constituirea unei organizatii cu caracter comunist.
In privinta fondurilor solicitate de Secretariatul General al Camerei Deputatilor, cele 15,3 milioane RON, pentru predarea si amenajarea terenului pe care ar urma sa fie ridicat lacasul de cult, Adrian Iorgulescu a precizat ca "suma a fost mult supraevaluata" si "ar putea sa nu mai fie necesara".
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
"Nu mi-a placut si consider ca nu ne-a folosit declaratia respectiva", a spus Markó Béla, care sustine ca Basescu ar putea sa intrebe si liderii UDMR despre subiect, avand in vedere ca de 15-16 ani acesta este o "permanenta preocupare" a Uniunii.
Comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului din Camera vor elabora pana la 15 februarie un raport comun la legea Statutului minoritatilor nationale dupa ce ieri propunerea PSD si PRM de respingere a acestui proiect de lege nu a fost aprobata de catre deputatii celor trei comisii.
Partidul Democrat a propus ieri Partidului National Liberal realizarea fuziunii dintre cele doua formatiuni politice in cel mult sase luni, in acest sens fiind creionat si un calendar al activitatilor premergatoare care vor trebui sa culmineze in data de 15 iulie cu un congres de fuziune.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti seara ca termenul de 15 iulie propus de PD pentru realizarea fuziunii dintre cele doua partide "nu e un termen nerealist", dar, inainte ca democratii sa lanseze propunerile privind fuziunea, ar fi fost util sa se consulte cu liberalii.
google-analytics.com