Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (5.14 secunde)
Dan Motreanu, membru in Comitetul Executiv al PNL, a declarat ca liberalii care semneaza pentru infiintarea PLD vor fi scosi din baza de date a partidului.
Liderii liberalilor galateni cred ca partidul lui Stolojan nu mai poate face nici un rau formatiunii peneliste. Asta pentru ca lucrurile s-au limpezit si cine crede in doctrina liberala a ramas cu PNL, iar ceilalti au plecat cu Stolojan si Stoica.
Fostul vicepresedinte PSD Ion Solcanu a declarat ieri ca imediat dupa infiintarea partidului liberal al lui Theodor Stolojan PSD ar putea initia o motiune de cenzura pentru caderea Guvernului.
Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie a dat publicitatii un sondaj realizat in decembrie, a carui tema este "Romania politica si sociala inainte de aderarea la Uniunea Europeana".
Anul politic 2006, un an deosebit de agitat, a stat sub semnul indeplinirii obiectivului de aderare a Romaniei la UE, care nu a temperat nici macar conflictele intre partidele de guvernamant si cele dintre palate.
Deveniti oarecum apatici in perioada sarbatorilor de iarna, platformistii liberali au renuntat la declaratiile veninoase la adresa lui Calin Poperscu Tariceanu si s-au pus la masa negocierilor cu aliatii democrati.
Presedintele provizoriu al PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri, odata cu anuntul oficial al depunerii documentatiei pentru infiintarea formatiunii, ca unul dintre obiectivele partidului sau este consolidarea Aliantei D.A.
Raspunsul dat de "The Independent" la aceasta intrebare este "nu in totalitate".
Camerele de luat vederi erau gata sa surprinda pe aeroportul Heathrow cea mai recenta invazie de imigranti din Europa de Est, insa aceasta nu a avut loc, romanii si bulgarii preferand sa ramana acasa, comenteaza The Independent, in editia electronica de ieri.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ieri ca, daca se va initia o restructurare guvernamentala, "ar fi corect" ca un ministru sa provina din PLD, desi sansele de realizare a acestei numiri sunt mici din cauza "atitudinii subiective" a PNL.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a transmis ca partidul sau va analiza in curand posibilitatea schimbarii strategiei politice, inclusiv pe cea privind sustinerea Cabinetului Tariceanu.
Restructurarea guvernului a fost adusa din nou in discutie. Platformistii vor un premier democrat. Relatiile dintre PD si PLD se consolideaza tot mai mult in detrimentul liberalilor.
PN¥CD a convocat congres la 21 ianuarie pentru a-l alege pe viitorul presedinte al formatiunii, dupa ce partidul a fost anuntat de presedintele in exercitiu, Gheorghe Ciuhandu, ca se retrage din functie.
Astfel, cotidianul britanic "The Guardian" s-a referit la o probabila participare a europarlamentarilor reprezentanti ai Partidului Romania Mare la formarea primei organizatii politice transnationale a extremismului de dreapta.
Deputatul de Dolj Horatiu Buzatu si-a depus ieri demisia din PNL. El a fost urmat de un grup de 25 de liberali, care se vor inscrie, cel mai probabil, in Partidul Liberal Democrat (PLD), formatiunea condusa de Theodor Stolojan.
Conform declaratiilor liderului PLD, Theodor Stolojan, restructurarea guvernului, este una dintre prioritatile stringente ale vietii politice romanesti. Stolojan si-a motivat afirmatiile acuzand ineficienta Executivului, cauzata de lipsa de sustinere parlamentara.
Liberalii au inceput deja lupta interna pentru un post in conducerea partidului, care va fi aleasa in cadrul congresului de la sfarsitul acestei saptamani.
Invitatia adresata de premierul Tariceanu politicienilor si specialistilor, de a participa la consultari pe marginea programului postaderare intocmit de Guvern, a fost onorata.
Convocarea forumului suprem de conducere liberala la jumatatea distantei intre Congresele ordinare a fost explicata diferit, de-a lungul ultimelor saptamani, de catre lideri PNL.
google-analytics.com