Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (3.22 secunde)
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie".
Astazi si maine se desfasoara Congresul extraordinar al Partidului National Liberal. La Palatul Parlamentui s-au facut, ieri, ultimele retusuri intr-una dintre cele mai mari sali de conferinte ale Casei Poporului, cu o capacitate de peste 1.000 de locuri.
Cei peste 1.000 de participanti au validat ieri introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Biroului Politic Central al partidului.
Iesiti de la guvernare, dar parca mai aproape de Guvernul Tariceanu sau, mai exact, de liberali - asa pot fi caracterizate declaratiile si solicitarea, de duminica, a conservatorilor.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, prezenti ieri la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine cererea de inregistrare a Partidului Liberal Democrat in Registrul partidelor politice, au aflat doar ca pronuntarea verdictului se amana pentru inca o saptamana.
Dezvaluirile facute de Elena Udrea cu privire la existenta unui bilet pe care premierul l-ar fi trimis presedintelui Basescu naste inca reactii.
Gheorghe Flutur, unul dintre liderii Partidului Liberal Democrat, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta se va intari in curand cu noi membri.
Biroul politic al PC a adoptat ieri o rezolutie referitoare la formarea unei delegatii constituite din PC, Dan Voiculescu, si senatorul Codrut Seres, care este mandatata sa negocieze cu PNL si, probabil, PSD pentru a identifica solutii de iesire din aceasta criza politica, generata de presedintele Basescu.
Senatorul constantean Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, le-a raspuns ieri in termeni extrem de duri platformistilor care l-au catalogat drept "huligan politic".
Liderii Partidului Liberal Democrat s-au intalnit ieri la Constanta cu simpatizantii lor de la malul marii, prilej pentru ei de a relua seria atacurilor la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu.
Senatorul democrat Hillary Clinton are un avans considerabil in fata contracandidatilor sai in alegerile interne pentru desemnarea candidatului democrat la alegerile prezidentiale, se arata intr-un sondaj publicat de cotidianul The Washington Post, in editia electronica de ieri.
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Democratii ar fi votati la viitoarele alegeri, in cazul in care Alianta D.A. s-ar rupe, de 53% din electoratul ADA, potrivit sondajului dat publicitatii ieri de Biroul de Cercetari Sociale si finantat de Fundatia Societatea Civila.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Partidul Liberal Democrat (PLD) a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, insa sentinta poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel.
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului.
Desi s-a tinut in general departe de valtorile politicii mari de la "centru", deputatul constantean Laurentiu Mironescu nu i-a mai putut tolera pe cei care, zice el, si-au facut notorietate doar prin atacurile indreptate impotriva presedintelui Traian Basescu.
Impacati de amorul artei doar pentru o scurta perioada de timp, aliatii au rupt fericirea ieri, odata cu anuntul democratilor de a merge singuri in alegerile din data de 1 3 mai pentru Parlamentul European.
Fostul consilier prezidential Theodor Stolojan a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate ca fostul director al rafinariei Rafo Onesti, Marin Anton, este actual membru al Partidului Liberal Democrat.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
google-analytics.com