Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (1.77 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui.
Gheorghe Flutur, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, a criticat la sfarsitul saptamanii trecute, in termeni duri, ceea ce el a numit "mineriada parlamentara PNL-PSD pentru schimbarea presedintelui Romaniei", sustinand ca "exista premisa crearii unui guvern Tari-Geoana!".
Theodor Stolojan, presedintele Partidului Liberal Democrat, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Valcea, ca nu va renunta la cele 4.500 de actiuni pe care le detine la ALRO Slatina, prin ALPROM.
PLD va mobiliza populatia sa-l sprijine pe presedintele Traian Basescu, in cazul convocarii unui referendum pentru suspendarea sefului statului, a declarat, sambata, liderul liberal-democrat Theodor Stolojan.
Decizia privind stabilirea succesorului lui Ungureanu la sefia MAE a fost amanata de liberali, potrivit declaratiilor acestora, pentru saptamana viitoare.
Restrictia este insa pur teoretica, deoarece mai multe posturi de televiziune britanice au difuzat marti imaginile, obtinute de tabloidul The Sun, in conditii pe care nu le-a specificat.
Liderii PSD s-au intrunit ieri in sedinta ordinara saptamanala, pe ordinea de zi figurand discutia asupra formei finale a documentului de sesizare a Curtii Constitutionale privind initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Reprezentanti ai PLD si-au exprimat ieri, la o intalnire cu raportorul pentru Romania al CDU-CSU, Gunther Krichbaum, intentia de a adera, dupa Congresul de constituire, la PPE, a declarat vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza.
Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca ar putea lua in calcul sa-i reclame la Parchetul General pe Emil Boc si Theodor Stolojan pentru "comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale".
Intoarcerea la popor in luna martie ceruta de presedintele Traian Basescu pentru a impulsiona parlamentul sa aprobe votul uninominal a starnit reactii furtunoase pe scena politica din tara.
Un alt "biletel" zguduie puternic scena politicii romanesti, generand reactii vehemente din partea tuturor partidelor politice.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a remis ieri Agentiei Mediafax un comunicat, semnat de presedintele grupului, Mugur Ciuvica, in care i se solicita presedintelui Traian Basescu sa-l demita pe consilierul economic, Bogdan Chiritoiu.
PLD-ul lui Theodor Stolojan pare a da primele semne de descompunere, dupa ce doua judete au anuntat deja o serie de intoarceri la matca liberala a unor dizidenti ratacitori.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca senatorul PNL Adrian Cioroianu a fost nominalizat oficial de liderii liberali pentru postul de ministru de externe in locul lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand sa-i prezinte si presedintelui Basescu cererea, potrivit NewsIn.
Intrecuta in sondaje de rivalul sau de stanga Nicolas Sarkozy, Royal "a avut o prestatie increzatoare, in special pe probleme de educatie, familie, sanatate si securitate sociala", comenteaza The Independent. ... "Acest incident este un cadou pentru oricine are ocazia sa pozeze in mama natiunii", precizeaza The Independent.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Intalnirea care il avea ca invitat pe premierul Tariceanu s-a transformat in scandal dupa ce primul-ministru a spus ca biletelele si telefoanele presedintelui au depasit cadrul institutional, in timp ce ale lui au fost niste gesturi normale, de ingrijorare, potrivit NewsIn.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri.
Conferinta extraordinara de alegeri a PSD Bucuresti s-a incheiat avand ca fundal sonor melodia "Simply the best" a Tinei Turner.
google-analytics.com