Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (1.88 secunde)
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de numire in functia de consilier prezidential a lui Theodor Baconski, acesta urmand sa il inlocuiasca pe Claudiu Saftoiu la conducerea departamentului de politica interna.
Democratul Sorin Frunzaverde a depus ieri juramantul de investitura in functia de ministru al Apararii, in fata presedintelui Traian Basescu, in cadrul unei ceremonii desfasurate in prezenta premierului Calin Popescu-Tariceanu, la Palatul Cotroceni.
Situatia deputatului PNL de Constanta Mircea Iustian ramane, stabila, in plop. In sensul ca nu a intervenit nimic nou intre timp si nimeni nu ar putea spune cu certitudine daca Iustian mai este sau nu membru de partid.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, aproape jumatate dintre alegatori ar vota cu Alianta Dreptate si Adevar, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale, dat publicitatii ieri, iar PSD ar obtine doar 22% din voturi.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
Senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte al Partidului National Liberal, este de parere ca urmatorul pas al gruparii lui Theodor Stolojan va fi fuzionarea cu Partidul Democrat.
Primaria Caracal a comandat studiul de fezabilitate pentru introducerea sistemelor video de supraveghere in institutiile publice, unitatile scolare si in intersectiile din oras.
Theodor Stolojan, unul dintre initiatorii noii platformei liberale, a declarat, sambata, la Iasi, ca Romania are nevoie de alegeri anticipate.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. Decizia a fost luata la ultima sedinta a Comitetului Executiv al PNL.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind posibilitatea reprimirii lui Theodor Stolojan in partid, ca in PNL are loc oricine sustine necesitatea unui partid liberal puternic, in timp ce Gheorghe Flutur s-a pronuntat clar in favoarea intoarcerii lui Stolojan in PNL.
Plenul Senatului a votat ieri un proiect de lege in care se precizeaza ca asezamintele monahale romanesti de la Muntele Athos, Ierusalim si Ierihon vor primi anual de la bugetul de stat 200.000 de euro.
Criza declansata de Theodor Stolojan in interiorul Partidului National Liberal nu s-a terminat odata cu excluderea sa din partid. Dimpotriva, succesul pe care il are in racolarea liberalilor din tara si iminenta creari unui partid liberal paralel i-au speriat de-a binelea pe cei aflati la guvernare.
Senatorii au adoptat cu 55 de voturi "pentru", 21 "impotriva" si 5 abtineri o hotarare privind aprobarea raportului de activitate al Comisiei de investigare a legalitatii si oportunitatii construirii imobilului Cathedral Plaza in imediata apropiere a Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif.
Un grup de 45 de parlamentari si lideri de filiale PNL au lansat ieri un apel prin care cer reintegrarea in structurile partidului a lui Theodor Stolojan.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri la Suceava ca fostul lider liberal Theodor Stolojan isi poate regasi locul in partid daca respecta regulile acestuia.
Tonul liberalilor la adresa lui Theodor Stolojan s-a indulcit brusc, curentul favorabil pentru revenirea acestuia in partid fiind tot mai puternic.
In urma unei intalniri tensionate, de cateva ore, Comitetul executiv al PNL a decis ieri ca Stolojan nu va fi reprimit in partid.
Comitetul Executiv al PNL a decis, ieri, dupa cinci ore de dezbateri, ca nu exista motive temeinice pentru a propune Delegatiei Permanente convocarea unui Congres Extraordinar.
Cinci senatori PNL din randul seniorilor partidului ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Theodor Stolojan in care ii cer acestuia ca, daca este onest, sa accepte dialogul si sa nu inventeze pretexte pentru a-l bloca, iar daca are onoare sa nu isi negocieze bunele intentii.
google-analytics.com