Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (2.61 secunde)
Propunerile comisiei senatoriale de ancheta privind lucrarile la Cathedral Plaza sunt analizate de un comitet guvernamental din punctul de vedere al legalitatii, necesitatii si oportunitatii, iar concluziile vor fi prezentate Executivului pana la 10 decembrie.
Liberalii care au fost exclusi din partid vor putea sa participe la Congresul Extraordinar numai daca vor obtine derogare din partea conducerii PNL, exceptie facand cei care au fost exclusi sub motivul ca au colaborat cu politia politica a fostei Securitati, a anuntat presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Filiala locala a Partidului National Liberal va analiza, in cadrul primei intalniri a Biroului Permanent, posibilitatea excluderii unuia dintre cei 15 membri ai biroului, Nicolae Bacila, aflat la finele saptamanii trecute in "tabara" celor care au aderat la platforma program lansata de "aripa Stolojan".
Aderarea la UE va "eroda" identitatea nationala si culturala, va "ucide" micile intreprinderi si va amplifica diferentele sociale, considera consulul Romaniei la Boston, Dan Dimancescu, citat de editia online de luni a publicatiei Universitatii Harvard, "The Harvard Crimson".
Alianta D.A. conduce in topul preferintelor electoratului, cu 42,1%, urmata de PSD - 25,4%; PRM - 13,3%;
Presedintele Traian Basescu (34,8%) si liderul PSD Mircea Geoana (17,7%) sunt considerati cei mai potriviti lideri pentru a conduce Romania dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, releva un sondaj omnibus realizat de Data Media.
Dizidentii liberali au oficializat platforma liberala prin infiintarea unui nou partid - Partidul Liberal Democrat. Motivatia acestui demers este, conform declaratiei lui Theodor Stolojan, demonstratia vialibilitatii proiectului caracterizat ca "vital" pentru liberalism, prin numeroasele adeziuni ale liberalilor la platforma.
Stolojan a anuntat ieri formarea Partidului Liberal Democrat. Printre sustinatorii acestuia se afla 28 de parlamentari ai PNL. In plin scandal intre PNL si PD, platformistii anunta ca renunta la orice dialog cu actuala conducere liberala si ca pun bazele unui nou partid.
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora.
Deputatul liberalul Emil Strunga a atacat ieri, in termeni foarte duri, partidul liberal-democratilor, neinregistrat inca, si pe liderul sau. In acest sens, vicepresedintele filialei locale a PNL a declarat ca Partidul Liberal Democrat (PLD) este un partid teleghidat, iar initiatorul lui, Theodor Stolojan, este un simplu “pion otravit”.
Platforma Stoica-Stolojan s-a transformat in partid. Conducerea noului partid, formata din frustrati si turnatori la Secu se asteapta ca "oitele" din teritoriu sa faca un mare...
Alianta PNL-PD a avut nevoie de ultimatumul presedintelui Traian Basescu pentru a rezolva criza guvernamentala declansata in jurul desemnarii noului ministru al Economiei.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca la Congresul PNL va candida pentru un nou mandat de presedinte al partidului si ca va contesta inregistrarea Partidului Liberal Democrat, initiat de Theodor Stolojan, daca formatiunea va opta pentru semne de identificare similare PNL.
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu.
Liberalii doljeni au anuntat sambata excluderea din partid si din sediu a deputatului Horatiu Buzatu, fost presedinte al filialei judetene a formatiunii.
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid.
Liderii PD Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga s-au intalnit, ieri, cu initiatorii Partidului Liberal-Democrat, Theodor Stolojan (foto), Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, participantii la discutie convenind ca astfel de intruniri sa aiba loc saptamanal sau la doua saptamani.
Theodor Stolojan nu a lasat fara raspuns declaratiile facute de liderul liberalilor democrati din parlamentul european, Graham Watson, cu privire la intentia presedintelui Basescu de a rupe PNL.
Daca ar avea puterea divina de a-i judeca pe politicieni si de a-i trimite in lumea de dincolo impartiti in "buni" si "rai", 13,9 la suta dintre romanii cu drept de vot l-ar trimite pe presedintele Traian Basescu in...
google-analytics.com