Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (5.46 secunde)
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir.
Dupa ce ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a botezat pe liderul PD Traian Boc, iar purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, l-a prezentat pe Teodor Melescanu ca fiind Theodor Stolojan, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa gafeze in public.
Un grup de initiativa pentru sustinerea platformei liberale lansate de Theodor Stolojan a fost constituit ieri in Bucuresti, acesta fiind format din 41 de liberali, in frunte cu senatorul Mircea Cinteza.
Discutiile in privinta reintoarcerii lui Theodor Stolojan in PNL agita din ce in ce mai tare apele partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Grupul de initiativa pentru unitatea PNL, condus de ministrul Gheorghe Flutur, va avea astazi o intalnire oficiala cu reprezentantii platformei Stoica - Stolojan.
Iubitorii de show politic au avut parte de o saptamina plina. Se poate spune ca, dupa o lunga perioada de amorteala, este interesant ceea ce se intimpla pe scena politica galateana.
"Votez bugetul de stat pe 2007, indiferent de ce s-ar decide", a declarat Ionut Popescu, mentionand ca apartenenta sa la grupul de initiatori ai parteneriatului cu platforma liberala a lui Theodor Stolojan nu inseamna ca va vota impotriva Guvernului Tariceanu.
Democratii continua sa se situeze in afara tensiunilor din PNL, refuzand cu obstinatie sa comenteze in vreun fel criza care ii macina pe colegii de Alianta.
Discutiile de ieri ale reprezentantilor celor doua grupari liberale aflate in conflict deschis s-au incheiat prin construirea unor baricade si mai inalte de catre fiecare parte, si nu cu un armistitiu temporar, asa cum ar fi fost de asteptat.
Liberalii galateni nu vor sa-i excluda din organizatia lor pe cei care au trecut de partea “platformistilor” lui Theodor Stolojan.
Senatorul PNL Gheorghe Flutur a anuntat ieri ca nu a decis inca daca va candida la Congresul PNL din ianuarie pentru functia de presedinte al partidului, dar a spus ca este pregatit sa tina piept gruparii Tariceanu.
Fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, a lansat singur Platforma liberala, la Arad, in prezenta a peste 200 de sustinatori, deoarece Theodor Stolojan a fost "retinut de o intalnire politica de ultima ora", iar Gheorghe Flutur a fost convocat la Organizatia PNL Suceava.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD Iasi, ca PNL "se va sparge", iar "Alianta portocalie va disparea fizic".
Deputatul Mona Musca a anuntat ieri ca va raspunde afirmativ invitatiei lui Theodor Stolojan de a se alatura platformistilor, desi in urma cu o luna si ceva afirma foarte hotarata ca nu se va alatura gruparii Stolojan-Stoica pana cand nu isi rezolva problemele cu CNSAS.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a acuzat ieri pe presedintele Traian Basescu ca "invrajbeste viata politica" si, prin comportamentul sau, mai ales in ce priveste privatizarea Petrom, pune in pericol interesele romanilor si statutul Romaniei de tara europeana.
Platformistii au mai cooptat oficial, desi era de la sine inteles ca asa se va intampla, un nou membru. Este vorba despre deputatul ex-liberal Mona Musca, aceasta dand curs astfel invitatiei lansata de Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si conducerea PNL par sa aiba dificultati in desemnarea inlocuitorului lui Gheorghe Flutur in fruntea Ministerului Agriculturii.
Adeptii platformei liberale Stolojan-Stoica si liderii PNL au continuat si in weekendul care a trecut razboiul declaratiilor.
Biroul Politic al Partidului Conservator a votat ieri, in unanimitate, iesirea de la guvernare a formatiunii. Rezolutia Biroului Politic prevede retragerea imediata a reprezentantilor PC din actualul Guvern si trecerea in Opozitie.
google-analytics.com