Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.04 secunde)
In schimb, consilierul local Cosmin Paun spune ca Organizatia Municipala nu se va dezmembra, asa cum umbla vorba prin targ.
Nu este deloc certa aceasta varianta, si se asteapta o eventuala decizie azi, maine sau chiar poimaine, motiv pentru care, in targ, circula si nume precum Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Liviu Negoita - care sa coordoneze aceeasi naravasa organizatie pedelista de la malul marii.
Cum niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, unii dintre dragii nostri consilieri s-au lasat foarte greu gasiti, fiind ba foarte ocupati, ba prin concedii.
Astfel, desi au fost foarte putine puncte pe ordinea de zi si se preconiza ca sedinta sa se finalizeze cat mai repede, se pare ca "socoteala" de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din "targ", orgoliile politice iesind rapid la iveala.
Liberalilor constanteni stransi ieri la Delegatia Permanenta li s-a cerut in termeni imperativi sa renunte la atacurile dintre ei, la barfele aruncate prin targ si la campaniile facute la terase, cu ziaristii.
Cu toate ca PDL Constanta avea in plan sa preia toate posturile de conducere negociate cu PSD la nivelul deconcentratelor, ba chiar si in plus, iata ca socoteala de acasa nu se potriveste sub nici o forma cu cea din targ.
O alta persoana prezenta la Targ s-a referit la situatia celor care lucreaza in invatamant. "Sa traiti bine ca si profesorii, domnule presedinte, ca si profesorii sa traim bine!", a mentionat ea.
Pentru acest lucru, Talpes a avut promise de la PD-L cele 200.000 de semnaturi necesare inscrierii plus niscaiva fonduri, batand spre un milion de euro, din ce se aude prin targ.
un premier intr-o tara din Europa s-a dus intr-un targ si a luat un bici si a spus: "Sa punem biciul pe parlamentari!".
De astfel, dinspre Kiselleff nr.11, unii social-democrati au lasat marti sa transpire catre presa existenta unui presupus targ intre Geoana si Antonescu care sa saboteze orice succes electoral al lui Ponta pentru a pregati premisele debarcarii acestuia la viitorul Congres si a reinstalarii lui Geoana in functie.
• Umbla vorba prin targ ca Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, i-a scos de pe sticla pe Oana Stancu si Adrian Ursu, fiindca asa vrea muschii lui Blejnar, seful ANAF, iesit cam sifonat in scandalul cu vamile, si fiindca asa vrea muschiuletul Conducatorului mult iubit si stimat.
Cum, de multe ori, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu este exclus ca aceasta motiune sa fie o buna oportunitate pentru cei care isi doresc indepartarea lui Emil Boc din fruntea guvernului.
Mi s-a parut un targ cinstit. Numai ca a trecut timpul si Traian Basescu nu si-a onorat promisiunea. Iar eu fusesem de buna-credinta si nu-i cerusem transportatorului declaratia scrisa.
De Craciun am avut un targ cu produse traditionale, dar si un spectacol sustinut de Palatul Copiilor, de scoli si licee din Craiova, organizat cu sprijinul unor firme, care au oferit si cadouri copiilor.
E limpede ca un greu de talia lui Adrian Nastase nu ar accepta in veci asemenea targ, dar sa analizam putin recenta lui condamnare.
Podul peste triaj - 5,7 milioane de lei Avand o lungime de 186 m, podul care traverseaza magistrala dubla Bucuresti - Timisoara si cele 18 linii ale triajului CFR asigura legatura catre Cimitirul Nord si viitorul targ de la Tancodrom.
Adica exact soarta pe care Basescu o rezervase candva liberalilor, numai ca socoteala de acasa nu a apucat sa se mai potriveasca cu cea din targ.
Graba lui Sova de a bate toba prin targ s-ar putea sa ne coste milioane sau chiar zeci de milioane de euro, fiindca declaratiile publice ale ministrului au intarit pozitia la negocieri a americanilor.
Si acum vin si intreb, cati, Doamne iarta-ma, bani costa sa ne prezentam onorabil la un targ de carte? Mai ales ca el se desfasoara intr-o tara cu un impact major asupra fenomenului cultural european.
Din pacate, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar asteptarile noastre ca vom avea, pana la capat, dovada seriozitatii si responsabilitatii din partea lui Crin Antonescu au fost inselate.
google-analytics.com