Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (2.85 secunde)
Nu suntem la targ! Declaratia dumneavoastra de astazi nu doar ca este penibila, ci extrem de periculoasa si ilogica! Se subintelege clar ca nu aveti voie sa dezvaluiti secretele pe care le-ati primit in calitate de sef de stat!
Ba umbla vorba ca proasta prin targ ca si Vanghelie si-a descoperit vocatia de lider suprem. La acest moment, pentru cei mai multi dintre pesedisti, ciomageala interna pare a fi mai interesanta decat campania electorala.
Se vede in aceste zile ca una-i socoteala de-acasa, alta cea din targ. Uite-asa se face ca guvernul strazii se indeparteaza, tot mai mult si mai brutal, de mult visatul guvern PNL.
S-ar putea, insa, ca socoteala din serai sa nu se potriveasca cu cea din targ. Cateva ipoteze de completare la acest scenariu.
Se pare ca asta nu inteleg cei care se mira ca proasta-n targ. P.S. Va dati seama ce mai ramanea din biata doamna Shhaideh daca era anuntata din timp?
Dar nu grija fata de buget il frige pe presedinte, ci orgoliul nemasurat de a arata tuturor ca el e stabul, chiar daca a pierdut lamentabil alegerile in care se angajase, curat neconstitutional, cu toate fortele, si chiar daca Tariceanu, ACEST INDIVID, i-a respins un targ mizerabil prin care Iohannis spera sa-si puna Guvernul Lui.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Noul presedinte al ANT a propus de asemenea organizarea unui targ anual la care sa participe toate autoritatile locale si unde fiecare judet sa isi prezinte oferta turistica.
Si Romania a fost prezenta la acest targ, cu un stand, care a reusit sa atraga mii de vizitatori, fascinati de costumele si traditiile populare, de locurile extrem de pitoresti, prezentate in pliante si brosuri sau de esentele imbietoare ale vinurilor autohtone.
In acelasi timp, cei care vor merge la targ vor beneficia, in premiera, de reduceri de 10-20 % din pretul pachetelor turistice pentru vara 2005, daca se vor inscrie la agentiile de turism prezente la eveniment.
La acest important targ, European Drinks Group, singurul grup prezent din Romania, a fost invitat sa-si expuna toata gama de produse fabricate de cele trei companii componente:
La acest targ important, European Drinks Group, singurul prezent din Romania, a fost invitat sa-si expuna toata gama de produse fabricate de cele trei companii componente:
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Parinti perfecti Dascalii prezenti la targ ne-au spus ca in ziua de azi trebuie sa faca mai mult decat sa-i invete pe elevi limba romana, matematica, geografie si toate celelalte materii.
200 de miliarde de lei pentru investitii la Craiova Cum insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, primaria a ramas cu ochii in soare cand a venit vorba sa gaseasca bani pentru punerea in aplicare a strategiei.
Adica, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, in sensul ca excesul de zel - doua magazine Metro - n-au adus mai multi bani, ci mai multe si urate probleme.
Vacante la preturi reduse si tombola cu premii in excursii in tara si strainatate. Aceasta este oferta targului de turism pentru studenti care se desfasoara astazi si maine in holul Universitatii din Craiova, intre orele 9.00-17.00.
Asa cum mai aminteam, noutatea acestei editii a TINIMTEX este "Salonul de Creatii de Moda", care se vrea din start o reusita, o alta premiera pentru targ este prezenta firmei Moldexpo.
google-analytics.com