Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (5.64 secunde)
Intrarea la acest targ este libera! "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
La 1,700 kg cozonacul costa la targ 45 RON bucata, iar un cozonac de 3 kilograme il vindem aici cu 85 RON bucata", ne-a spus Ionela Mincioaga de la firma Bujor.
In acest week-end vom merge la Palatul Sutu din Capitala", ne-a spus Magyari Attila. Urmatorul targ Piata Taraneasca la care acesta va participa va fi de Martisor, in luna martie 2014.
Saptamana aceasta vom fi prezenti la un alt targ din Bucuresti", ne-a spus Pop Attila din Harghita. La stand au fost prezenti:
petunii curgatoare - 30 RON, lobelia curgatoare - 30 RON, muscate zonale la ghiveci - 30 RON, muscate zonale mici - 10 RON, muscate curgatoare - 10 RON (sunt cele mai cautate la acest targ), jardiniera cu muscate si petunii - 60 RON, rozmarin - 25 RON (la ghiveci), vinca - 25 RON.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman. "Am adus la acest targ:
Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna.
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu sotul ei.
"Am adus la acest targ: prajituri de casa din Maramures, gem de cirese amare si afine, magiun de prune, piure de castane - la 20 RON, dulceata de nuci verzi - la 30 RON", ne-a spus Gina Discalicau.
Pe 10 decembrie, va avea loc mult asteptatul Targ al Artizanilor, gazduit de Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB). Este o ocazie excelenta de a admira obiecte traditionale confectionate de artizani din mai multe tari, precum si o oportunitate de a contribui la diverse actiuni caritabile.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe.
Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
Am venit la acest targ cu: miere de mana, coriandru, de rapita, de floarea-soarelui, poliflora, de catina, de ghimbir (buna pentru raceli), dar si cu protector hepatic, cu faguri, propolis, bomboane din miere si pastura (foarte buna si foarte cautata de clientii nostri), ne-a spus Elena Stan.
Hainele pe care le aducem la acest targ traditional sunt din Banat, Mehedinti, Teleorman si Dolj. Mergem prin satele romanesti si cautam obiecte de vestimentatie vechi, pe care le cumparam si reconditionam:
S-a dat bine palinca de caise si de pruna, ne-a spus Florin Chise, care si-a amenajat standul cu diverse obiecte traditionale. Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
Programul s-a derulat pe primele opt luni din 1973 si la el s-a asociat si Russell Targ, unul dintre colegii lui Puthoff, implicat de mai mult timp in cercetari de parapsihologie.
Targul de Craciun din fata primarie sect 1, care va functiona pana la 31 decembrie 2017, se adreseaza acelora care doresc sa si faca cumparaturi de Craciun de calitate.
- Targ de produse traditionale - Spectacole si concerte - Activitati si ateliere de creatie pentru copii - Expozitie de iepuri si miei Intrare libera!
Gheorghe - centrul orasului - si cu biserica Mihai-Voda, alcatuieste o matrice triunghiulara a vechiului targ. Bisectoarea acestui unghi, al carei varf este vechea biserica Sf.
Asta nu e dragoste, asta e un targ, si ele se tocmesc continuu la pret. E o lupta constanta. C.S.
google-analytics.com